Afbeelding

Wedstrijden worden spannender bij tafeltennisvereniging Effekt’74

Algemeen

Afgelopen week speelden alle teams van Effekt’74 een wedstrijd. Nu de competitie over de helft is, worden de wedstrijden spannender. Een aantal teams is volop in de strijd voor het kampioenschap, terwijl andere teams moeten vechten om degradatie te voorkomen. Daardoor is er veel strijd tijdens de wedstrijden, maar gelukkig is er na afloop altijd weer tijd om samen met de tegenstanders onder het genot van een drankje de wedstrijden te analyseren.

WIERDEN - Het eerste seniorenteam van Effekt’74 heeft zijn zinnen gezet op het kampioenschap en promotie naar de landelijke competitie. Afgelopen week moest dit team in Almelo aantreden tegen Blauw-Wit 2. Lars Hubbelmeijer, Rick Luiken en Gert-Jan Arends waren de spelers die het moesten doen. Lars en Rick verkeren in supervorm en wonnen dan ook al hun partijen. Lars en Gert-Jan wonnen ook het dubbel en Gert-Jan won ook nog een enkelspel. Dat betekende uiteindelijk een 8-2 overwinning voor Effekt 1 en weer een flinke stap naar het kampioenschap. Komende zaterdagmiddag (14.00 uur) speelt dit team thuis tegen Swift uit Deventer. Dat wordt opnieuw een finale en alle aanmoedigingen zijn welkom!

Uitslagen

Junioren

De meeste teams zijn komende week vrij. Op vrijdagavond 22 april wordt er weer competitie gespeeld in Sporthal het Noordbroek. Misschien leuk om een keer te komen kijken? Entree is gratis!