Afbeelding

Beachvolleybaltoernooi in Enter gaat weer door

Algemeen

ENTER - Door corona kon in zowel 2020 als in 2021 het Datavisual Beachvolleybaltoernooi niet doorgaan. Nu is het toernooi terug van weggeweest. Op 24 en 25 juni wordt de 24e editie gehouden in het centrum van Enter naast de RK Kerk aan de Pastoor Heimerikxstraat.

In het laatste weekend van juni worden weer acht beachvelden opgetuigd. “Meer dan 250 m3 zand, een terras, goed weer en meer dan 75 teams zijn de ingrediënten voor een prachtig beachvolleybaltoernooi”, aldus de organisatie. Ook deze editie wordt weer georganiseerd door Volleybal Vereniging Holyoke uit Enter.

Op vrijdagavond vanaf 18.00 uur wordt er in de wedstrijd- en recreatieklasse (4 tegen 4) gestreden om de wisselbeker. Enternaren of iedereen die een binding met Enter heeft kan zich hiervoor inschrijven. Teams mogen hierbij bestaan uit zowel alleen heren, dames alsmede gemixt. 

Naast de gebruikelijke klassen zal dit jaar vanwege het enorme succes van de vorige edities wederom op de vrijdag een bedrijvenklasse worden opgesteld. Speciaal voor alle bedrijven uit Enter en omstreken wordt er een aparte poule gecreëerd om gezamenlijk met collega’s deel te kunnen nemen aan dit gezellige toernooi. Wil je als bedrijf of personeelsvereniging gewoon eens kennismaken met de beachsport of heb je een team met volleyballers, schrijf je dan nu in en strijd voor de speciale bedrijvencup

Op de zaterdag is er ruimte voor ruim 40 teams met volleyballers uit de hele regio van elk niveau. In 2019 heeft de organisatie de mogelijkheid geïntroduceerd om zaterdags deel te nemen met je eigen mixteam! Hier gaan ze deze editie gewoon mee door! Heb je een gezellige ploeg mensen welke zin hebben in beachvolleybal maar krijg je geen compleet team met dames of heren bij elkaar, schrijf je dan in als mixteam.

Voor de zaterdag kan er ingeschreven worden in de klassen Heren en dames hogere klasse (3 tegen 3), Heren en dames lagere klasse (4 tegen 4), Mix klasse (4 tegen 4) en Jeugdklasse (4 tegen 4).

Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam je tijdig in te schrijven. Afgelopen edities is de inschrijfperiode iedere keer voortijdig gesloten door het enorme animo en heeft de organisatie helaas een aantal teams niet meer kunnen indelen. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 10 juni 2022 22.00 uur en kan via de website van Holyoke (www.vvholyoke.nl)

Naast deelnemers nodigt de organisatie ook toeschouwers uit voor het toernooi op 24 en 25 juni.