Afbeelding
Foto:

Digitale cursussen bij bibliotheek Wierden

WIERDEN - Voor mensen die nog helemaal onbekend zijn met het gebruik van computers, is er op donderdagochtend de gratis ‘Klik & Tik’ cursus. Hier leert men met de muis omgaan en voert men eenvoudige handelingen uit die helpen om het gebruik van de computer niet alleen makkelijker, maar ook leuker te maken. Vereist: Goede beheersing van de Nederlandse taal. 

De cursus is gratis en wordt gegeven op donderdagochtend. In verband met het beperkt aantal plaatsen is vooraf aanmelden nodig. Voor meer informatie over deze cursus kan contact worden opgenomen met een van de medewerkers in de bieb, via telefoonnummer 0546-57 27 84 of via info@bibliotheekwierden.nl


Om zelf handiger te worden in het gebruik van DigiD en bij het invullen van online formulieren starten in april en mei een aantal cursussen Digisterker. Vooraf aanmelden is in verband met het beperkt aantal plekken nodig. Om aan deze cursus (vier dinsdagavonden) mee te kunnen doen, heeft men wel een basisniveau computervaardigheden nodig. Ook is het handig als men al een DigiD heeft. Wie twijfelt aan zijn/haar niveau kan voor overleg contact opnemen met een de medewerkers in de bieb, via telefoonnummer 0546-57 27 84 of via info@bibliotheekwierden.nl. Voor een bijdrage in de kosten van het lesmateriaal wordt 15,- euro berekend. 

bibliotheekwierden.nl