Politieke partijen Wierden houden debatavonden

Donderdag 10 maart is er een politiek debat bij het Ontmoetingscentrum in Wierden en op maandag 14 maart bij het Hervormd Dienstgebouw in Enter.

WIERDEN - Het debat in Wierden wordt door de verschillende politieke partijen gezamenlijk georganiseerd. Van alle partijen zullen twee mensen debatteren: de lijsttrekker en een andere persoon van de kieslijst. De begeleiding van deze avond is in handen van TwenteFm. Inloop vanaf 19.30 en de start van de avond is om 20.00 uur.

Na een welkom door de gespreksleider en het voorstellen van de verschillende partijen zullen de thema's Sportfaciliteiten in Wierden, zondagsrust en duurzaamheid aan bod komen. Na de pauze is er een vragenronde, waar inwoners de gelegenheid hebben om de politieke partijen te bevragen. Naar verwachting duurt de avond tot 22.00 uur. 

Maandag 14 maart is het debat in Enter. Wederom zullen van alle partijen twee mensen debatteren: de lijsttrekker en een andere persoon van de kieslijst. De leiding en opzet van deze debatavond is gelijk aan die in Wierden. Na een welkom door de gespreksleider en het voorstellen van de partijen zullen de thema's de groei van Enter, zondagsrust en duurzaamheid aan de orde komen. Na de pauze is er een vragenronde.