Heracles Soccer Camp en Heracles Voetbalschool voor kinderen die graag voetballen.
Heracles Soccer Camp en Heracles Voetbalschool voor kinderen die graag voetballen.

Kom voetballen bij Heracles Almelo

Algemeen

Speciaal voor alle kinderen die niets liever doen dan voetballen organiseert Heracles in 2022 weer de Heracles Soccer Camps in het stadion en op verschillende locaties in de regio.

ALMELO - In de voorjaarsvakantie vindt er een Heracles Soccer Camp plaats in het stadion. Jongens en meisjes kunnen dan drie dagen, dagelijks van 9.00 uur tot 15.00 uur komen voetballen. Ook in de mei- en zomervakantie worden er voor de jonge voetballiefhebbers (jongens en meisjes) tussen de 6 en 15 jaar Soccer Camps georganiseerd. Bekijk de data en locaties op: www.heracles.nl/soccercamps

Heracles Voetbalschool

In het voorjaar wordt er voor enthousiaste voetballers en voetbalsters een nieuwe cyclus van de Heracles Voetbalschool georganiseerd, een nieuwe module van tien trainingen voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 tot en met 15 jaar. Op zondagochtend 20 maart 2022 start de nieuwe cyclus en kunnen enthousiaste voetballers en voetbalsters tien weken lang hun voetbalvaardigheden extra ontwikkelen en voetbalplezier beleven in het stadion.
Ga voor meer informatie of aanmelding naar: www.heracles.nl/voetbalschool