Afbeelding
Foto:

FC Twente Soccer Camps op verschillende locaties

Voor kinderen die niets liever doen dan voetballen, organiseert FC Twente weer Soccer Camps. Deze zullen op nog meer verschillende locaties worden gehouden dan in voorgaande jaren. 

WIERDEN - De FC Twente Soccer Camps zijn niet alleen voorbehouden aan jongens die gek van voetbal zijn. Zowel jongens als meisjes worden van harte uitgenodigd om mee te doen. De jeugd in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar kan deelnemen in zowel de Voorjaar,- Mei- en Zomervakantie. 

Wie deelneemt aan de FC Twente Soccer Camps ontvang een FC Twente Soccer Camps tenue, twee kaarten voor een thuiswedstrijd van FC Twente en gezonde tussendoortjes en drinken tijdens de Soccer Camps. De begeleiding wordt verzorgd door gekwalificeerde trainers. De deelnemers krijgen een gevarieerd programma aangeboden. Zo zullen er diverse techniek-, partij en spelvormen aan bod komen. Daarnaast is er een programma opgesteld met daarin onder meer een nieuwe FC Twente Voetbalquiz.

Een FC Twente Soccer Camp duurt twee of drie dagen, waarbij elke dag om 9.00 uur begint en om 15.00 uur eindigt. De kosten bedragen 159, euro. Ga voor alle informatie over dagen. locaties en aanmelding  naar 

www.fctwente.nl/soccercamps