Nieuwe leden huurdersbelang

De enquĂȘte over wonen&zorg die de Stichting Huurdersbelang Wierden Enter vorig jaar heeft gehouden leverde twee nieuwe aspirant bestuursleden op. Omdat er geen achterbanbijeenkomsten georganiseerd kunnen worden, worden de nieuwe bestuursleden hier voorgesteld.

ENTER/WIERDEN - Conform de statuten kunnen huurders van Reggewoon binnen veertien dagen na verschijnen van deze krant een met redenen omkleed bezwaar maken tegen de kandidaatstelling bij het bestuur van de stichting via SHWEnter@outlook.com

Een van de twee kandidaten is Gerzien Altena. Zij woont al jaren in Enter en heeft gewerkt als receptioniste en administratief medewerkster en was later werkzaam in een thuiszorgwinkel in het ZGT. Nu is ze alweer enkele jaren aan het werk in een broodjes- en snackcorner bij een groot brandstoffencentrum.
Toen Gerzien onlangs de oproep van de SHWE voorbij zag komen heeft ze zich aangemeld. Huurdersbelangen is heel nieuw voor haar, ze is sinds anderhalf jaar huurder, maar het lijkt haar interessant. heeft al ontdekt dat er achter de schermen veel "te doen" is.
Lees verder op pagina 4.