Afbeelding
Foto: Shutterstock

Luisterlijn zoekt mensen met een luisterend oor

Dag en nacht bieden de vrijwilligers van de Luisterlijn een luisterend oor aan mensen die hun verhaal willen delen of die kampen met pijn, verdriet en zorgen. De Luisterlijn is op zoek naar nieuwe mensen die vrijwilliger willen worden, in januari 2022 start een training in Borne.

TWENTE  - De Luisterlijn is al 60 jaar de grootste organisatie in Nederland die anonieme hulp op afstand biedt. Vanuit 28 locaties, waaronder Borne, voeren zo’n 1.500 vrijwilligers dag en nacht ruim 350.000 anonieme gesprekken per jaar, via telefoon, chat en e-mail. Deze vrijwilligers krijgen een professionele training en worden doorlopend begeleid.

De Luisterlijn Borne start in januari 2022 met een training en maakt graag kennis met nieuwe vrijwilligers die daaraan mee willen doen. Tijdens de training leren de deelnemers gespreks- en luistervaardigheden om een luisterend oor te kunnen bieden. Wie goed kan luisteren, tijd heeft en interesse heeft in het bieden van een luisterend oor kan op de website van de Luisterlijn meer informatie vinden. Via de website kan ook worden aangemeld.

www.deluisterlijn.nl/vrijwilligerswerk