SVZW wint uitwedstrijd bij SVI in Zwolle met 2-5

WIERDEN - Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd SVI tegen SVZW in Zwolle gespeeld. Een strijd waarbij de winst voor SVZW was.

In de 7e minuut was daar de eerste kans voor de bezoekers, maar Jesper Middelpunt wist er geen doelpunt van te maken. Bij de eerste de beste corner aan de andere kant was het wel raak. Op aangeven van Nick van der Steege kopte Youp Kok de 1-0 binnen. Na een half uur spelen kwam de gelijkmaker. Na aangeven van Yessin Maskoul scoorde Frank Smit. In de 43e minuut zette Bas ter Hogt zijn ploeg op voorsprong door de 1-2 binnen te schieten. Dat was ook meteen de ruststand.

Na de thee kwam SVZW met dezelfde elf terug uit de kleedkamer. In de 62e minuut moest Julian Bakker attent zijn op een hard schot van de gastheren, aan de andere kant pakte SVI goalie een terugspeelbal per ongeluk op en dus een vrije trap tegen, genomen door Stefan Maat. Het was wachten op de 1-3 en die kwam er in de 70e minuut door een strak schot van opnieuw Frank Smit. Een prima uitgespeelde aanval leverde de 1-4 op, maker ervan Jesper Middelkamp. In de 83e minuut werd Jesper Middelkamp vervangen door Lars van Putten, die enkele weken uit de roulatie geweest was vanwege een blessure. Op aangeven van Van Putten maakte Stefan de 1-5. In blessuretijd scoorde SVI nog de 2-5 via invaller Jurre Lenting. SVZW nam daarna de zege mee naar Wierden.