Afbeelding
Foto: Maarten Zeehandelaar / Shutterstock.com

Informatiemagazine Wierden 2022

Algemeen

Uitgeverij Akse Media te Den Helder is gestart met de voorbereidingen van het nieuwe informatiemagazine. Het magazine is weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. Zowel in de papieren versie als in de digitale gids, http://wierden.smartmap.nl, is informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven te vinden. Daarnaast zijn er artikelen in opgenomen.

WIERDEN - Vanaf 1 november worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Indien men in de vorige editie een vermelding heeft, stuurt Akse Media een e-mail. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee de gegevens op elk gewenst moment gewijzigd kunnen worden. Wanneer er geen e-mailadres bekend is, wordt telefonisch contact opgenomen. Zelf een wijziging doorgeven of een nieuwe vermelding omdat vereniging/organisatie nog niet in het magazine staat? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van informatiemagazine Wierden) of bel (0223) 673 010.

Wie wil adverteren kan contact opnemen met de salesmanager via (0223) 673 021.

Bij twijfels of een gesprek daadwerkelijk over de officiƫle uitgave van de gemeente Wierden gaat, kan eveneens contact worden opgenomen met Akse Media.