Afbeelding

Informatiemarkt Toekomstvisie

Algemeen

Gemeente Wierden vraagt nog steeds hulp van de inwoners bij het maken van de Toekomstvisie. Eerder werd al een enquête uitgezet, nu komt de gemeente met een informatiemarkt naar de burgers toe.

WIERDEN - Meer dan 1100 inwoners van de gemeente Wierden hebben de enquête ingevuld. “De uitkomsten van de enquête leveren nuttige informatie en inzichten op die we meenemen in de op te stellen toekomstvisie”, zegt burgemeester Doret Tigchelaar. “We maken een toekomstvisie waarin belangrijke keuzes worden vastgelegd. Een visie op de gehele gemeente Wierden waarin duidelijk wordt welke kant het op gaat.” 

De volgende stap is het houden van informatiemarkten, waarbij gemeente en inwoners met elkaar in gesprek kunnen gaan. Op maandag 1 november kan deze bezocht worden in Kulturhus Hoge Hexel, op 8 november in Zalencentrum de Kröl in Enter, Op 22 november in Kulturhus Irene in Notter Zuna, op 29 november in Zalencentrum Het Anker en op woensdag 1 december kan men terecht in Kulturhus het Akkerhus in Rectum Ypelo. De Informatiemarkt start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur.