Sint Jan komt langs

WIERDEN - Harmonie Sint Jan gaat weer langs de deuren voor de jaarlijkse speculaasactie.

Op zaterdag 9 oktober komen de leden van Harmonie Sint Jan weer bij inwoners van Wierden aan de deur met de vraag of zij speculaas willen kopen om de harmonie te steunen. Harmonie Sint-Jan organiseert de jaarlijkse huis-aan-huisverkoop in Wierden. "De hele vereniging zal in touw zijn om speculaas te verkopen", aldus de organisatie.

Een pakje speculaas kost 3,- euro. Bij afname van meerdere verpakkingen wordt korting gegeven. Zo kosten drie pakjes geen 9,- maar slechts 7,50 euro en een doos met daarin 8 pakjes geen 24,- maar 20,- euro. Naast contante betaling is het dit jaar ook mogelijk om online te bestellen. Dat kan via de website:

http://hsjwebshop.nl/


Ook de online bestelde speculaas wordt op 9 oktober thuisbezorgd (let op, bezorging alleen in Wierden). Uiteraard verloopt deze actie met inachtneming van de coronamaatregelen bij collecte en huis-aan-huisverkoop. 

De opbrengst van de actie gaat naar de opleiding van jonge muzikanten. Alle leden zullen wederom hun uiterste best doen om zo veel mogelijk te verkopen, degene die de meeste pakjes speculaas verkoopt ontvangt traditiegetrouw een verrassing.