Kinderkledingbeurs in Hoge Hexel op 9 oktober

Er is weer een beurs voor tweedehands kinderkleding. Op zaterdag 9 oktober is najaar- en winterkleding te koop.

HOGE HEXEL - De verkoop vindt plaats van 10.00 uur tot 11.30 uur in het kulturhus aan de Nieuwe Schoolweg 5 in Hoge Hexel. De toegang is gratis. Op de beurs kan men voor 10,- euro een stand huren om zelf tweedehands kinderkleding te verkopen. Elke verkoper bepaalt zelf de vraagprijs. De opbrengst van de kledingverkoop is geheel voor de huurder.
Kleding die na afloop overblijft mag men hier achterlaten om dit te doneren aan een goed doel; namelijk Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp uit Vriezenveen. De opbrengst van de standverhuur gebruikt men voor de organisatorische kosten, het overige deel zal geschonken worden aan een goed doel: Stichting Ekiko. De organisatie benadrukt dat er geen winstoogmerk achter het evenement zit. De organisatie verwacht dat er deze keer zo'n 40 stands zullen zijn. Hier kan men dan dus voor een klein bedrag een kledingkast vol kopen voor het winterseizoen.
Voor meer informatie of standverhuur, bel of app: 0546-697400 of 06-23541755 of stuur een e-mail naar info@hekselselofje.nl of neem een kijkje op Facebook: @kinderkledingbeurshogehexel