Collecte brengt € 8.590 op 'fantastisch mooi bedrag!'

Afgelopen maand heeft Stichting Oost Europa Afdeling Wierden gecollecteerd in de gemeente Wierden. "Met dankbaarheid kunnen wij u mededelen dat de totale opbrengst € 8590,- bedraagt, een fantastisch mooi bedrag!", aldus het bestuur van de stichting.

WIERDEN - Het bestuur is dankbaar: "We willen iedereen hartelijk danken voor de giften die we mochten ontvangen, maar natuurlijk ook in het bijzonder dank aan onze collectanten die zich, vaak al vele jaren, voor onze stichting inzetten. Zonder hun hulp en inzet zou deze collecte niet mogelijk zijn geweest.

Door dit mooie resultaat kunnen we ons werk in Oost Europa voortzetten, waarbij we ook hopen dat er dit en volgend jaar weer gewoon transporten plaats kunnen vinden, met name nu nog net voordat de winterperiode aanbreekt."

Iedere eerste maandag van de maand tussen 19.00 tot 20:00 uur kunnen goederen als kleding, schoenen, serviesgoed, beddengoed et cetera ingeleverd worden bij het depot van de stichting aan de Anjelierstraat 2.

"Mocht u ook interesse hebben om een keer als vrijwilliger op reis te gaan, dan kunt u contact opnemen met de stichting. Kijk voor meer informatie op onze site www.stichtingoosteuropa.nl."