Hondenspeeltuin Wierden viert vierjarig bestaan

WIERDEN - Burendag is dé manier om elkaar te ontmoeten onder het genot van een bakje koffie. Er worden op die vierde zaterdag in september in heel Nederland activiteiten georganiseerd, ook in Wierden. Zoals bij de Hondenspeeltuin.

Op 23 september is het precies vier jaar geleden dat de Hondenspeeltuin aan de Dokter G.H. Beensweg 21 werd geopend. Martine en Edwin, de initiatiefnemers, zijn beiden gek op honden en willen met de Hondenspeeltuin hond en baas een plek geven om te spelen, een parcours te lopen en een band met elkaar op te bouwen. 

Burendag werd door Martine en Edwin aangegrepen om wat extra klussen op te pakken. Om te zorgen dat er meer schaduw is worden er bijvoorbeeld twee bomen geplant. Ook zal er wat onderhoud uitgevoerd gaan worden. Martine: "Edwin en ik zorgen met z'n tweeën voor het overgrote deel van het onderhoud. Vooral in de zomer is dat veel werk, grotere klussen blijven daardoor liggen. Een vaste vrijwilliger, die ons bij het reguliere onderhoud zou willen helpen zou welkom zijn, maar met de extra handen komende zaterdag kunnen we weer iets moois realiseren. Geen grote klussen, maar zo kunnen we ook ons vierjarig bestaan vieren."

Een handje helpen? Dat kan op zaterdag 25 september tussen 10.00 en 14.00 uur.

https://hondenspeeltuinwierden.nl/