Sportaanbieders ontmoeten elkaar.
Sportaanbieders ontmoeten elkaar. Foto: Shutterstock

‘Kerngezond met sport en bewegen’

WIERDEN - Op maandag 27 september wordt de eerste ‘Sportontmoeting’ georganiseerd, een sportieve broeiplaats van én voor sportverenigingen uit de gemeente Wierden. Tijdens deze sportontmoeting, die plaats zal vinden bij Golfclub De Koepel in Wierden, staat het netwerken, inspireren en kennis delen centraal. De sportontmoeting begint met een ontspannen activiteit, waarna vervolgens een aantal sprekers aan het woord zal komen. Onder andere gastspreker Richard Migchielsen van Invest To Grow zal de aanwezigen aan de hand van een succesvol voorbeeld uit de regio meenemen in samenwerking en kansen voor sportverenigingen. Namens de Gemeente Wierden en golfclub De Koepel zal er ook gesproken worden. Na afloop is er ruimte om te netwerken. 

‘De Sportontmoeting' vloeit voort uit het ‘Lokaal Sportakkoord Wierden'. Tijdens deze Sportontmoeting worden maatschappelijk-relevante en sport-gerelateerde thema's besproken in een ontspannen en sportieve setting. Het belang van een gezonde leefstijl en de behoefte aan sociaal contact is groter dan ooit en de ervaring leert dat sport meer kan bereiken als men samenwerkt.

Deelname is gratis, maar het is wel verplicht om aan te melden via de volgende link: https://sportencultuurwierden.nl/sportontmoeting. Er kunnen maximaal 30 belangstellenden deelnemen (maximaal 2 afgevaardigden per sportvereniging/-aanbieder).