Begin van nieuw seizoen Celebrate Recovery

WIERDEN - Celebrate Recovery is een uniek bijbels programma voor iedereen die op bepaalde gebieden van het leven herstel nodig heeft of wil groeien in geloof. Het programma is gebaseerd op Bijbelse principes en het toepassen van bijbelse waarheden in je eigen leven.

Op dinsdag 14 september start in de Taborkerk in Wierden een nieuw seizoen van Celebrate Recovery. Een programma dat niet alleen bedoeld is voor gelovigen. Ieder persoon die de Bijbelse basis van dit programma respecteert, kan een eerste stap zetten op weg naar verandering. In Celebrate Recovery maak je kennis met het geloof en het vertrouwen in Jezus Christus. Hij zegt niet dat je maar moet leren leven met je probleem. Hij biedt genezing aan en helpt je te herstellen.

Elke dinsdag is er om 19.30 uur een open avond voor belangstellenden. Op deze avonden beginnen we altijd met aanbidding door het zingen van liederen. Hierna is er een deel onderwijs vanuit de bijbel. Halverwege de avond is er ruimte om in een kleine groep te praten. Vertrouwelijkheid en geheimhouding zijn hierbij erg belangrijk. Deelname kan volledig anoniem en vrijblijvend. De eindtijd van de avond ligt rond 22.00 uur

Voel je je aangesproken door bovenstaande of ben je gewoon nieuwsgierig, dan ben je van harte welkom op 14 september om 19.30 uur in de Taborkerk, Jacobsonstraat 8a te Wierden.