Afbeelding
Foto:

Mobiele Lab van Tetem komt naar Wierden!

WIERDEN - Bibliotheek Wierden nodigt je uit om het Mobiele Lab te komen bekijken en/of deel te nemen aan één van de workshops! 

Het Mobiele Lab van Tetem is een unieke mobiele technische werkplaats die opgesteld staat in de bibliotheek van Wierden. In het Mobiele Lab krijgen jongeren en volwassenen gedurende twee weken de kans om kennis te maken met techniek. Ze kunnen zich als ‘maker’ ontwikkelen en hun creativiteit en talenten ontdekken. Er worden verschillende technieken aangeboden zoals het leren ontwerpen met o.a. een 3D-printer, graveren met een lasersnijder, werken met een foamsnijder of een tas maken met een digitale borduurmachine. 


Gratis deelname
Iedereen vanaf 10 jaar is welkom om mee te doen. Om verzekerd te zijn van deelname is het nodig om je van tevoren op te geven. Workshops duren circa 1,5 uur en staan gepland op maandag 16, dinsdag 17, woensdag 18, donderdag 19 en maandag 23 augustus. Op woensdag 18, donderdag 19, maandag 23, vrijdag 27 en zaterdag 18 augustus is er een vrije inloop. Ga voor meer informatie naar www.bibliotheekwierden.nl/agenda/333-mobiele-lab