Wandel mee op woensdag vanaf kulturhus Hoge Hexel

HOGE HEXEL - Het afgelopen jaar hebben steeds meer mensen het plezier van het wandelen ontdekt. Het is een activiteit die ook met alle geldende beperkingen goed mogelijk is. Wanneer mensen zich houden aan de RIVM-regels en adviezen kan het ook nog veilig in de buitenlucht. Naast veel bestaande wandelgroepen werden ook leuke nieuwe initiatieven opgezet. Zo ook in Hoge Hexel, waar op de woensdagavond een wandelgroep actief is.

Op de woensdagavond start de wandelgroep vanaf het kulturhus voor een mooie tocht van zo'n 7 kilometer. De start is dan om 18.30 uur en het duurt tot ongeveer 20.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om in het kulturhus even na te kletsen al dan niet onder het genot van een lekker kopje koffie. Consumpties zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Iedereen kan vrijblijvend meelopen en aanmelding vooraf is niet nodig. Wel deelt men de route vooraf via een WhatsApp-groep. Aanmelden voor deze groep kan via Janette Lubbers op 06-25268921.


Wandelen op eigen initiatief is uiteraard ook mogelijk en veel mensen doen dit ook. Wel is het verstandig om dit veilig te doen; zorg dat u goed zichtbaar bent, loop in het buitengebied 'tegen het verkeer in' zodat u hen aan ziet komen en laat iemand in uw omgeving weten dat u loopt en welke route. Neem verder een telefoon mee.