ZomerZangAvonden weer in de kerk in Hoge Hexel

HOGE HEXEL - Liefhebbers kunnen dit jaar weer genieten van de ZomerZangAvonden in de kerk van de Hervormde Gemeente in Hoge Hexel.

Afgelopen woensdag 14 juli werd de eerste van in totaal drie geplande ZomerZangAvonden gehouden van dit seizoen. Uiteraard is het kerkbestuur dankbaar dat zij dit weer kunnen houden; twee jaar geleden werden de avonden in het kulturhus gehouden wegens de kerkverbouwing en afgelopen jaar ging het niet door in verband met de crisis.

De resterende twee ZomerZangAvonden zijn gepland voor woensdag 28 juli en woensdag 11 augustus, telkens om 14.00 uur. Na afloop is er gelegenheid voor napraten en een lekkere kop koffie, weersomstandigheden daargelaten. Wie graag deel wil nemen aan deze avonden dient zich wel vooraf aan te melden, net zoals voor de kerkdiensten zelf. Dit doet u via de website: www.hervormdwierden.nl Kunt u er niet bij aanwezig zijn maar wilt u wel graag de sfeer beleven? De ZomerZangAvonden zijn ook online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl Hier kunt u ook de opname van de vorige avond bekijken, evenals de opnames van eerdere reguliere kerkdiensten. Ook nu kerkbezoek weer onder voorwaarden mogelijk is, blijft dit een handige mogelijkheid.