Afbeelding
Foto:

Heb jij het mooiste kiekje?

WIERDEN - Nog twee weken totdat de zomertijd weer in gaat, de dagen worden langer en het aantal zonuren stijgt. Het is tijd om het vijfde en laatste thema van het fotoproject het mooiste kiekje bekend te maken.

Alle bovenstaande ingrediƫnten hebben ertoe geleid dat we gekozen hebben voor een spannend en uitdagend thema. Het is tijd om te spelen met het licht en de schaduw. Het laatste thema is daarom licht en donker. De jury is erg benieuwd naar alle creatieve plaatjes die dit thema gaat opleveren!


Goede tips
Wil je nog wat extra inspiratie om dat allermooiste kiekje te schieten? Kijk dan de filmpjes waarin de fotografen tips geven. Er is bijvoorbeeld al extra informatie gegeven over het effect van jou positie ten opzichte van het licht. Maar er komen nog een aantal mooie tips bij over welke momenten van de dag nou echt een aanrader zijn om op pad te gaan als je wilt spelen met het licht! Je foto kun je inleveren tot en met 28 maart. Kijk op www.stichtingdewelle.nl/hetmooistekiekje voor meer informatie.


Het mooiste kiekje
Na iedere ronde wordt er door De Welle een aanmoedigingsprijs verloot onder alle inzendingen. Miranda Meijer (thema dieren), Lisette Bruggeman (thema water) en Hans Stam (thema beweging) waren de gelukkigen de afgelopen weken. De echte prijzen bewaren we voor het laatst. Na deze laatste ronde zal de jury, bestaande uit de fotografen Rob Nijhuis, Mike Rikken, Hans Hodes en twee medewerkers van De Welle, bij elkaar komen. Zij zullen bepalen welke foto's nou daadwerkelijk de mooiste kiekjes zijn. Half april hopen ze de winnaar(s) bekend te kunnen maken! Wil je kans maken op een mooie prijs? Pak je telefoon of camera, ga erop uit en lever je foto in!