Afbeelding
Foto:

Laatste kans Wierdense Superdeal bij Zonnebloem-loterij

WIERDEN - De Zonnebloem afdeling Wierden stopt binnenkort met het aanbieden van de superdeal bij de jaarlijkse loterij. Hiermee steunt u de goede activiteiten van de Zonnebloem voor mensen met een beperking.

Wat hield die superdeal ook al weer in? Als u bij de afdeling Wierden 5 loten à 2 euro koopt maakt u naast de reguliere prijzen van de nationale trekking extra kans op de Wierdense Superdeal; een heerlijke taart (of eventueel een waardebon) van bakkerij Vos. Elk jaar organiseert de Zonnebloem een loterij, en ook in Wierden kopen veel mensen loten en ondersteunen op die manier ook de plaatselijke afdeling. Want van elk lot van 2 euro blijft 1,50 euro in Wierden. En daar kunnen zij leuke dingen mee doen.

Andere opzet
Door de corona loopt het dit jaar allemaal anders. Zo verkoopt de Zonnebloem dit jaar de loten niet huis aan huis. Daarom hebben ze de Wierdense Superdeal in het leven geroepen. Loten kosten 2 euro per stuk, en bij de landelijke trekking kunt u vele prachtige prijzen winnen; dagjes uit, vakanties, iPad, cadeaubonnen, elektrische fietsen, geldprijzen. Maar... als u meedoet met de Wierdense Superdeal à 10 euro krijgt u 5 loten en maakt u extra kans (1 op 20) op een heerlijke taart. Daarmee steunt u ook de plaatselijke middenstand. Een win-win situatie.

Meedoen
Meedoen kan nog t/m 31 augustus 2020, dan stopt de Wierdense superdeal. Hoe doet u mee? U maakt het bedrag (aantal loten x 2 euro) over op rekeningnummer NL28 RABO 0157 9019 71 ten name van De Zonnebloem Wierden. Vermeld u wel het aantal loten en uw adres, anders weten zij niet waar ze de loten kunnen bezorgen. Er zijn inmiddels al veel loten verkocht in Wierden en ook de Superdeal is er op dit moment al zeven keer uitgegaan! Nummer 8 en 9 worden binnenkort getrokken en wat zou het mooi zijn als zij voor die Superdeal nog een aantal keer mogen trekken. Mocht u na 31 augustus nog loten willen kopen dan kan dat alleen nog online via www.zonnebloem.nl. De trekking van de Nationale Loterij is maandag 12 oktober 2020. Mocht u vragen hebben over deze actie dan kunt u contact opnemen via robkortenhorst@gmail.com