Afbeelding
Foto:

Nieuwe gemeentegids in Wierden op de mat

WIERDEN - De nieuwe Informatiegids Wierden 2020 valt binnenkort op de mat. Akse Media produceerde de gemeentegids weer in opdracht van de gemeente.

Hoewel steeds meer inwoners hun benodigde informatie digitaal vinden, dient de gedrukte gemeentegids toch nog een zeker nut. Zo is het een handig naslagwerk wanneer alles uitvalt - het komt niet zelden voor - maar ook voor inwoners die wat minder digivaardig zijn. In de gids vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kunt u gebruikmaken van de digitale gids, de SmartMap via http://wierden.smartmap.nl.

Niet ontvangen?
Mocht u na 19 februari 2020 nog geen gids hebben ontvangen, dan kunt u uw adresgegevens mailen naar info@aksemedia.nl onder vermelding van informatiegids Wierden. Ook kunt u op het SmartMap een bladerbare versie (E-book) van de informatiegids inzien of bij de gemeente een exemplaar afhalen.

Gemeentegids App
Naast de (digitale) gids is er een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor uw tablet of smartphone kunt u 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen. U heeft hierbij de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de App u vanaf de plek waar u zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de route functie. De Gemeentegids App kunt u downloaden in de appstore voor uw telefoon.

Wijzigingen
Wijzigingen kunt u doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van informatiegids Wierden) of bel (0223) 673 010. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de mutatiebon achterin de gids of van de digitale informatiegids http://wierden.smartmap.nl

Pas op
In veel gemeenten worden ondernemers ook benaderd voor het adverteren in niet-officiƫle gemeentegidsen. Vaak een digitale website. Gewiekste bedrijven sturen dan zelfs spookfacturen.