Afbeelding

Restantenmarkt: drie dagen hoge korting

Zakelijk

RIJSSEN - Het is weer zo ver! Op donderdag 29 februari, vrijdag 1 en zaterdag 2 maart vindt de halfjaarlijkse Restantenmarkt plaats in dé Modestad van Twente. De Restantenmarkt in centrum Rijssen trekt elk seizoen veel mensen, zelfs van ver buiten de regio. Rijssenaren en regioklanten kunnen ook nu weer drie dagen lang profiteren van al het moois dat Rijssen biedt.
Rijssen heeft een zeer gevarieerd winkelaanbod. Mooie winkels met topmerken bieden tijdens deze dagen de laatste seizoensrestanten en opruimingsartikelen aan tegen zeer scherpe prijzen. Zowel in de winkels als buiten op de kramen kan worden geprofiteerd van koopjes en kortingen, maar op is op! De winkels zijn tijdens de Restantenmarkt open op donderdag 29 februari van 9.30 tot 21.00 uur, vrijdag 1 maart tussen 9.30 en 17.30 uur en zaterdag 2 maart tussen 9.30 en 17.00 uur.
Verder is er op zaterdag de wekelijkse warenmarkt rondom het gemeentehuis. Parkeren kan gratis op een van de parkeerplaatsen rond het centrum. De ondernemers heten eenieder van harte welkom!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 4 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 6 uur geleden
Gemeente Wierden en Werkgeverskring Enter ondertekenen commitmentverklaring. Succesvol haalbaarheidsonderzoek geeft startsein voor een Smart Energy Hub in Enter.
Bedrijven slaan de handen ineen 10 uur geleden
Afbeelding
Generatietuin Wierden: Boom met sneeuwklokjes 11 uur geleden
De Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel voor 8 tot 18 spelers. Deze worden ingedeeld in twee groepen: de burgers en een kleinere groep weerwolven.
Weerwolven spelen bij de Jongereninloop De Welle 12 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 12 uur geleden
Frank Smit viert zijn gemaakte doelpunt.
SVZW pakt belangrijke punten mee uit Hulsen 14 uur geleden
Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.
Veelzijdige recreatie in Wierden vastgelegd in de recreatiekrant 16 uur geleden