Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106

Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie

Nieuws

REGIO - Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) is producent en leverancier van orthopedische schoenen, steunzolen, prothesen, orthesen, elastische kousen en mammacare producten. Al jaren zijn er plannen om de productieafdelingen en ondersteunende diensten van RRT te centraliseren, samen te voegen op één locatie. Dat plan is inmiddels verwezenlijkt door een verhuizing van Almelo naar Enschede.

In 1957 is Boermans’ Orthopaedie, van origine producent van orthopedische schoenen en steunzolen, opgericht in Almelo. In latere jaren werden de activiteiten uitgebreid met therapeutisch elastische kousen, mammacare en een orthopedische instrumentmakerij. In 2003 hebben RRT en Boermans’ Orthopaedie de krachten gebundeld en samen verder gegaan onder de naam Roessingh Revalidatie Techniek. De productielocatie schoenmakerij is in Almelo gebleven en de productielocatie instrumentmakerij is in Enschede. 

Tot nu, want de productieafdelingen en ondersteunende diensten van RRT zijn samengevoegd op één locatie. Begin dit jaar kwam er een vleugel vrij in het huidige pand in Enschede en vanaf april zijn de werkplaats orthopedische schoenmakerij en ondersteunende diensten vanuit Almelo verhuist naar Enschede.

Voor de activiteiten waarbij RRT de klant ziet, zoals het aanmeten, passen, correctie en afleveren van orthopedische hulpmiddelen, hebben ze in Almelo nieuwe locaties gezocht en gevonden!

Nieuwe aanmeetlocatie

RRT heeft aanmeetlocaties in Overijssel, Drenthe en Gelderland en werkt ook in ziekenhuizen en verpleeghuizen. “We vinden het belangrijk zorg dicht bij de klant te kunnen aanbieden en daarom beschikken wij in Almelo, vanaf 29 april over een ruime aanmeetlocatie aan Sniederhof 13 in Almelo (ingang Sniederhof vanaf Ootmarsumsestraat). Zo kunnen we de klanten die gewend waren naar Twentepoort West te komen optimaal blijven ontvangen in Almelo”, aldus RRT. “Wij zijn trots en heel tevreden over onze nieuwe aanmeetlocatie in Almelo, waar u voor alle producten terecht kunt. Daarnaast is er ook een aanmeetlocatie aan de Zorgboulevard in ZGT die momenteel voornamelijk gebruikt wordt voor afspraken therapeutisch elastische kousen.”

Voor alle locaties van RRT geldt, dat alléén op afspraak wordt gewerkt. Op de website www.rrt.nl staat meer informatie over de producten van RRT, spreekuurlocaties en bereikbaarheid.

Voor de 26e keer organiseert Volleybal Vereniging Holyoke uit Enter dit toernooi.
26e editie van het Datavisual Beachvolleybal toernooi in Enter 7 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 17 uur geleden
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 2 mei, 12:04
Afbeelding
Democratiefabriek: vrede, democratie en burgerschap 2 mei, 09:46
Afbeelding
Gemeente Wierden wil bewustwording creëren tijdens de Twentse Waterweken 30 apr, 13:57
Afbeelding
Creatieve workshops in de meivakantie bij Kaliber 30 apr, 11:57
Tijdens de zomermaanden houdt de bridgeclub op de maandagavond de zomeravond bridgedrives.
Bridgen bij BC Klaver Vier in de zomermaanden 30 apr, 10:00
Afbeelding
Online lees je al de nieuwe Hart van Wierden 30 apr, 08:00