Afbeelding

Tweede competitieronde badmintonners BC Flits

Algemeen

WIERDEN - Afgelopen week werd de tweede competitieronde gespeeld door de badmintonners van BC Flits. Dat betekent van oudsher een volle sporthal met wedstrijden in ‘n Dikken op de vrijdagavond. 

Ook het eerste team van BC Flits was present voor hun thuiswedstrijd tegen het eerste team van Stuban NSBC uit Nijmegen. Helaas konden Sebastiaan Li en Sabine de Wit niet meedoen met deze wedstrijd, waardoor invallers nodig waren om het team te versterken. Gelukkig waren Richard Draaijer en Noah Pham bereid om het eerste team uit de brand te helpen.

De invallers, Richard en Noah, mochten direct aftrappen met de herendubbel. Tegen een sterk en aanvallend spelende Stuban, hebben Richard en Noah hard moeten vechten. De eerste set wisten de heren te winnen, maar konden deze trend in de tweede set niet voortzetten. Gelukkig herpakten de heren zich in de derde set. Na een mooie en spannende partij, hebben ze toch de wedstrijd naar zich toe weten te trekken. De damesdubbel met Birgit Rotman en Nadia Sproates werd wat eenvoudiger gewonnen in twee sets. Mark Geerlink speelde de eerste herenenkel. Met lange rally’s en mooie punten, moest hij helaas toch toegeven aan de tegenstander. Birgit speelde de eerste damesenkel en kon net zoals in de damesdubbel eenvoudig van haar tegenstander winnen. De tussenstand is 3-1 in het voordeel van BC Flits.

De laatste enkels werden gespeeld door Richard en Nadia. Nadia had ook haar enkel gewonnen in twee sets. Richard had daarentegen een zwaardere partij, waar zowel hij als zijn tegenstander erg goed speelden. Leuk feitje is dat Richard speelde tegen een oud-clubgenoot Wietse Essink. Na een vermoeiende wedstrijd met lange rally’s, wist Richard de partij nipt naar zich toe te trekken.

Met een tussenstand van 5-1, was het tijd voor de twee mixen. De eerste mix werd gespeeld door Mark en Birgit en de tweede mix door Richard en Nadia. In beide mixen verloren de Flitsers de eerste set, maar gelukkig herpakten de spelers zich en werden de partijen als nog in drie sets gewonnen. Dit betekent een 7-1 overwinning voor Flits! Dit is een uitslag waar de spelers dik tevreden over zijn!

Afbeelding
Wvc Volley Dames voor het eerst kampioen als 'Weghorst Makelaardij WVC Volley' 10 uur geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 14 uur geleden
Afbeelding
Ambulare Wierden organiseert Oranjetocht 18 uur geleden
Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 16 apr, 20:00
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 16 apr, 17:54
Gemeente Wierden en Werkgeverskring Enter ondertekenen commitmentverklaring. Succesvol haalbaarheidsonderzoek geeft startsein voor een Smart Energy Hub in Enter.
Bedrijven slaan de handen ineen 16 apr, 14:01
Afbeelding
Generatietuin Wierden: Boom met sneeuwklokjes 16 apr, 13:45
De Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel voor 8 tot 18 spelers. Deze worden ingedeeld in twee groepen: de burgers en een kleinere groep weerwolven.
Weerwolven spelen bij de Jongereninloop De Welle 16 apr, 12:07