Afbeelding
Foto: Shutterstock

Ga op bezoek met twee gebakjes

Algemeen

WIERDEN - Ook dit jaar is er in Wierden weer een gebakjesactie in het kader van de Week van de Ontmoeting. De insteek is even simpel als doeltreffend: mensen kunnen dan gratis twee gebakjes afhalen om bij een ander op bezoek te gaan. Het liefst mensen die kampen met eenzaamheid of anderszins een hart onder de riem kunnen gebruiken.

Menig Wierdenaar deed de afgelopen jaren al mee met de gebakjesactie. Dit begint inmiddels een mooie traditie te worden. Met de gebakjesactie tijdens de Week van de Ontmoeting worden mooie en waardevolle contacten tussen mensen gestimuleerd.

De gebakjesactie is speciaal voor mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Samen kan worden bereikt dat mede-inwoners zich gezien en gehoord voelen. De gebakjesactie in de gemeente Wierden wordt mogelijk gemaakt door: Stichting de Welle, Evenmens Wierden, Gemeente Wierden, Bakkerij Vos en Patissier-broodspecialist Van Otten. Wie mee wil doen met de gebakjesactie kan zich aanmelden voor 28 september. Dit kan via www.stichtingdewelle.nl/gebakjesactie en haal op 4 of 5 oktober de gebakjes op. Bellen kan ook: 0546-571693. Er kunnen maximaal twee gebakjes per vrijwilliger / bezoeker worden gereserveerd voor deze actie.

Afbeelding
'Veiligheid binnen en buiten de grenzen' 10 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 12 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43
Afbeelding
Eat to meet: een ontmoetingsbrunch voor jongeren 18 apr, 11:58
Wandel mee met een groep, elke week een stukje verder.
Wandelchallenge: werken aan gezondheid en conditie 18 apr, 07:58
Afbeelding
Wvc Volley Dames voor het eerst kampioen als 'Weghorst Makelaardij WVC Volley' 17 apr, 17:58
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 17 apr, 14:01
Afbeelding
Ambulare Wierden organiseert Oranjetocht 17 apr, 09:55