Afbeelding
Foto: Shutterstock

Ga op bezoek met twee gebakjes

Algemeen

WIERDEN - Ook dit jaar is er in Wierden weer een gebakjesactie in het kader van de Week van de Ontmoeting. De insteek is even simpel als doeltreffend: mensen kunnen dan gratis twee gebakjes afhalen om bij een ander op bezoek te gaan. Het liefst mensen die kampen met eenzaamheid of anderszins een hart onder de riem kunnen gebruiken.

Menig Wierdenaar deed de afgelopen jaren al mee met de gebakjesactie. Dit begint inmiddels een mooie traditie te worden. Met de gebakjesactie tijdens de Week van de Ontmoeting worden mooie en waardevolle contacten tussen mensen gestimuleerd.

De gebakjesactie is speciaal voor mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Samen kan worden bereikt dat mede-inwoners zich gezien en gehoord voelen. De gebakjesactie in de gemeente Wierden wordt mogelijk gemaakt door: Stichting de Welle, Evenmens Wierden, Gemeente Wierden, Bakkerij Vos en Patissier-broodspecialist Van Otten. Wie mee wil doen met de gebakjesactie kan zich aanmelden voor 28 september. Dit kan via www.stichtingdewelle.nl/gebakjesactie en haal op 4 of 5 oktober de gebakjes op. Bellen kan ook: 0546-571693. Er kunnen maximaal twee gebakjes per vrijwilliger / bezoeker worden gereserveerd voor deze actie.

!
Afbeelding
‘Eerst F jeugdtoernooi van HV Kedingen groot succes’ 1 uur geleden
Afbeelding
De meeste teams van Effekt’74 kwamen weer in actie 3 uur geleden
Afbeelding
West Twente heeft team van dertig energiecoaches 15 uur geleden
Afbeelding
The Singing Club 17 uur geleden
Afbeelding
Allerlei activiteiten tijdens de Kinderboekenweek 21 uur geleden
Afbeelding
Diabeteschallenge wordt afgesloten met wandeling 23 uur geleden
Afbeelding
Tweede competitieronde badmintonners BC Flits gisteren
Afbeelding
Gezocht: varianten van het woord suikerbrood gezocht 26 sep, 12:01