Afbeelding
Foto: Shutterstock

De Welle organiseert een Social Friday activiteit

Algemeen

WIERDEN - De Welle organiseert Social Friday. Deze wordt gehouden op vrijdagavond 30 september. Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herkenbaar? Dat is de reden dat het jongerenwerk van De Welle een Social Friday activiteit organiseert in Nijverdal op 30 september.

Door de coronamaatregelen hadden jongeren lange tijd veel minder sociaal contact. “Je ziet nu dat veel jongeren een duwtje in de rug nodig hebben om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten”, aldus Jolanda van Gerwe. Ze is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. 

De Welle organiseert in Nijverdal de Social Friday activiteit Escape room. Welke groep weet op tijd te ontsnappen uit het jongerencentrum? De avond start om 18.00 uur met een barbecue, waarbij rekening wordt gehouden met allerlei dieetwensen. Om 19.30 uur begint de activiteit. De locatie is Duivecatelaan 4 in Nijverdal. Woon je in Wierden en heb je geen vervoer? Geen probleem! Als je wilt kun je meerijden naar Nijverdal en aan het eind van de avond word je weer teruggebracht. Mark, Mart en Leon helpen je op weg deze avond. Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl

De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 1 uur geleden
Gemeente Wierden en Werkgeverskring Enter ondertekenen commitmentverklaring. Succesvol haalbaarheidsonderzoek geeft startsein voor een Smart Energy Hub in Enter.
Bedrijven slaan de handen ineen 5 uur geleden
Afbeelding
Generatietuin Wierden: Boom met sneeuwklokjes 5 uur geleden
De Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel voor 8 tot 18 spelers. Deze worden ingedeeld in twee groepen: de burgers en een kleinere groep weerwolven.
Weerwolven spelen bij de Jongereninloop De Welle 7 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 7 uur geleden
Frank Smit viert zijn gemaakte doelpunt.
SVZW pakt belangrijke punten mee uit Hulsen 9 uur geleden
Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.
Veelzijdige recreatie in Wierden vastgelegd in de recreatiekrant 11 uur geleden
Erik van der Ley tijdens optreden vrijwilligersavond.
Belangrijke week voor teams Effekt'74 23 uur geleden