Afbeelding
Foto: Shutterstock

De Welle organiseert een Social Friday activiteit

Algemeen

WIERDEN - De Welle organiseert Social Friday. Deze wordt gehouden op vrijdagavond 30 september. Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herkenbaar? Dat is de reden dat het jongerenwerk van De Welle een Social Friday activiteit organiseert in Nijverdal op 30 september.

Door de coronamaatregelen hadden jongeren lange tijd veel minder sociaal contact. “Je ziet nu dat veel jongeren een duwtje in de rug nodig hebben om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten”, aldus Jolanda van Gerwe. Ze is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. 

De Welle organiseert in Nijverdal de Social Friday activiteit Escape room. Welke groep weet op tijd te ontsnappen uit het jongerencentrum? De avond start om 18.00 uur met een barbecue, waarbij rekening wordt gehouden met allerlei dieetwensen. Om 19.30 uur begint de activiteit. De locatie is Duivecatelaan 4 in Nijverdal. Woon je in Wierden en heb je geen vervoer? Geen probleem! Als je wilt kun je meerijden naar Nijverdal en aan het eind van de avond word je weer teruggebracht. Mark, Mart en Leon helpen je op weg deze avond. Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl

!
Afbeelding
‘Eerst F jeugdtoernooi van HV Kedingen groot succes’ 1 uur geleden
Afbeelding
De meeste teams van Effekt’74 kwamen weer in actie 3 uur geleden
Afbeelding
West Twente heeft team van dertig energiecoaches 15 uur geleden
Afbeelding
The Singing Club 17 uur geleden
Afbeelding
Allerlei activiteiten tijdens de Kinderboekenweek 21 uur geleden
Afbeelding
Diabeteschallenge wordt afgesloten met wandeling 23 uur geleden
Afbeelding
Tweede competitieronde badmintonners BC Flits gisteren
Afbeelding
Gezocht: varianten van het woord suikerbrood gezocht 26 sep, 12:01