Afbeelding

Meeste teams Effekt’74 spelen hun eerste competitiewedstrijd

Algemeen

De meeste teams van de Wierdense tafeltennisvereniging Effekt’74 hebben afgelopen week hun eerste competitiewedstrijden gespeeld. Nieuw in dit seizoen is dat in alle klassen weer het dubbelspel is ingevoerd, waardoor een competitiewedstrijd nu weer uit tien partijen in plaats van negen bestaat. Er zijn dus per wedstrijdavond tien punten te verdelen. 

WIERDEN - Een perfecte score komt niet vaak voor, maar Effekt’74 team 3 was er dicht bij en wist met 9-1 van Wijk 16 team 1 uit Deventer te winnen. Dat is des te knapper, omdat team 3 vorig seizoen is gepromoveerd. Het nieuwe teamlid Adriaan Seerden wist, evenals Jasper Woolderink, zijn drie partijen en de dubbel te winnen, terwijl het derde teamlid Henri Vrugteveen twee winstpartijen liet noteren. Een uitstekende start van de competitie.

Effekt’74 team 5 revancheerde zich voor de nederlaag een week eerder door met 8-2 van Rijssen 2 te winnen. Voor team 5 speelden Yoran Hoff, afkomstig van Swift uit Deventer, en Sergey Sitko, een nieuwe speler afkomstig uit Oekraïne, hun eerste thuiswedstrijd voor Effekt.
Yoran wist al zijn partijen te winnen als was de winstpartij tegen Hussein Farrah van Rijssen wel een dubbeltje op zijn kant: 12-10 in de vijfde en beslissende set. Sergey moest zijn meerdere bekennen in Hussein, maar won zijn overige partijen, inclusief het dubbelspel samen met Yoran.
Ook het derde lid van dit team, Anton Luiken haalde twee punten binnen. Hij verloor nipt in vijf sets van Hussein.

Alle uitslagen op een rij

Effekt 3 – Wijk 16 1: 9-1

Effekt 4 – DVO 1: 4-6

Effekt 5 – Rijssen 2: 8-2

Blauw Wit 5 – Effekt 6: 6-4

Borne 3 – Effekt 7: 4-6

Effekt 8 – DVO 2: 2-8

Effekt 9 – Entac 8: 7-3

DTS 10 - Effekt 10: 8-2

De komende week start de competitie ook voor het eerste en tweede team van Effekt, senioren en jeugd. Op vrijdagavond 16 september komen vier teams van Effekt thuis in actie. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur in sporthal ‘Het Noordbroek’. Iedereen is van harte welkom om de spelers aan te moedigen.

Tafeltennisvereniging Effekt’74

!
Afbeelding
Beleef Scandinavisch slapen bij Bos Bedden Nijverdal 16 minuten geleden
Afbeelding
‘Eerst F jeugdtoernooi van HV Kedingen groot succes’ 2 uur geleden
Afbeelding
De meeste teams van Effekt’74 kwamen weer in actie 4 uur geleden
Afbeelding
West Twente heeft team van dertig energiecoaches 16 uur geleden
Afbeelding
The Singing Club 18 uur geleden
Afbeelding
Allerlei activiteiten tijdens de Kinderboekenweek 22 uur geleden
Afbeelding
Diabeteschallenge wordt afgesloten met wandeling gisteren
Afbeelding
Tweede competitieronde badmintonners BC Flits 27 sep, 10:00