Afbeelding

De perfecte job: achtbaantester voor Nederlandse pretparken

Algemeen

TWENTE - Wie dacht dat werken in de zomer altijd vervelend, warm en lang moest zijn, heeft het mis. Via de website ‘Uitmetkorting.nl’ is het namelijk mogelijk om te solliciteren op de vacature ‘achtbaantester’. Als achtbaantester is het kritisch beoordelen en het zorgvuldig evalueren van alles in en om een achtbaan een must. Wie dus nog beschikbaar is deze zomer en niet te bang is voor een beetje avontuur, is bij deze vacature aan het juiste adres.

Achtbaantester 2022: niet voor mensen met een zwakke maag
Het testen van achtbanen klinkt in de eerste instantie natuurlijk erg gaaf en eenvoudig, maar in de praktijk zal dit misschien best even tegenvallen, waarschuwt Uitmetkorting. Het gaat in de zomer van 2022 namelijk niet over het testen van twee of drie achtbanen, maar over het testen van álle achtbanen in de parken Efteling, Walibi Holland, Drievliet, Hellendoorn, Toverland, Slagharen en Duinrell. Uitmetkorting benadrukt dat een ‘goede maag en een niet al te stevig ontbijt’ echte vereisten zijn. Ook wordt de nadruk op een ‘thrillseeker’ en een ‘achtbaanfreak’ gelegd in de vacature.

De toegevoegde waarde van een achtbaantester
Vacatures als deze lijken op het eerste gezicht misschien wat te mooi om waar te zijn. Gelukkig is dit niet het geval. Een achtbaantester kan de kortingswebsite voorzien van nuttige informatie voor klanten. Op deze manier wordt er een win-winsituatie gecreëerd. Toekomstige klanten bij Uitmetkorting kunnen de objectieve blik van de achtbaantester gebruiken om een weloverwogen keuze te maken.

De specifieke werkzaamheden
Wie dacht dat het genieten van een ritje in een achtbaan en het schreeuwen van de longen uit het lijf het enige was, heeft het mis. Als officiële achtbaantester is het namelijk een must dat er op veel meer gelet wordt dan dat. Zo spelen zaken als wachttijden, de aankleding, de toegankelijkheid voor invaliden en overige voorzieningen ook een grote rol. Niet voor niets heeft Uitmetkorting het over een ‘unieke, maar intensieve baan’.

Solliciteren?
Tot op heden is de functie voor achtbaantester nog niet gevuld. Lijkt het jou dus leuk om je deze zomer bezig te houden met het testen van de beste achtbanen van Nederland? Check dan zeker www.uitmetkorting.nl/achtbaantester even.

!
Afbeelding
Beleef Scandinavisch slapen bij Bos Bedden Nijverdal 23 minuten geleden
Afbeelding
‘Eerst F jeugdtoernooi van HV Kedingen groot succes’ 2 uur geleden
Afbeelding
De meeste teams van Effekt’74 kwamen weer in actie 4 uur geleden
Afbeelding
West Twente heeft team van dertig energiecoaches 16 uur geleden
Afbeelding
The Singing Club 18 uur geleden
Afbeelding
Allerlei activiteiten tijdens de Kinderboekenweek 22 uur geleden
Afbeelding
Diabeteschallenge wordt afgesloten met wandeling gisteren
Afbeelding
Tweede competitieronde badmintonners BC Flits 27 sep, 10:00