Afbeelding
Foto: Shutterstock

Praat mee over nieuwe besluiten in Wierden

Algemeen

De gemeente Wierden spoort inwoners aan om zich in te schrijven voor het online panel. Via www.wierden.ikpraatmee.nl kunnen inwoners actief invloed uitoefenen op toekomstige besluiten van de gemeente.

WIERDEN - De gemeente neemt van nature veel besluiten die een impact hebben op het dagelijks leven. Denk aan thema’s zoals zorg en ondersteuning, maar ook woningbouw, bedrijvigheid en veel andere praktische zaken. Naast de wettelijk geregelde inspraak die mensen hebben op al genomen besluiten kunnen inwoners via het panel ook invloed uitoefenen op zaken die nog niet besloten zijn. Of wanneer de gemeente gewoon wil weten hoe de vlag erbij hangt qua meningen. De gemeente hield in het verleden peilingen over dingen zoals het verkeersbeleid, de gemeentelijke toekomstvisie, koopgedrag en de wensen bij jongeren.

Om mee te praten in het online discussiepanel kan men zich inschrijven via www.wierden.ikpraatmee.nl. De gemeente vraagt mensen wel om een account aan te maken voor invullen van de onderzoeken, maar de ingevulde gegevens worden uiteraard niet voor andere doeleinden gebruikt. Deelnemers moeten zich ook houden aan enkele spelregels.

!
Afbeelding
‘Eerst F jeugdtoernooi van HV Kedingen groot succes’ 1 uur geleden
Afbeelding
De meeste teams van Effekt’74 kwamen weer in actie 3 uur geleden
Afbeelding
West Twente heeft team van dertig energiecoaches 15 uur geleden
Afbeelding
The Singing Club 17 uur geleden
Afbeelding
Allerlei activiteiten tijdens de Kinderboekenweek 21 uur geleden
Afbeelding
Diabeteschallenge wordt afgesloten met wandeling 23 uur geleden
Afbeelding
Tweede competitieronde badmintonners BC Flits gisteren
Afbeelding
Gezocht: varianten van het woord suikerbrood gezocht 26 sep, 12:01