Afbeelding

Enterse toneelvereniging Met Mekaa zoekt acteurs

Algemeen

ENTER - Met Mekaa bestaat uit 16 leden uit Enter. Samen met hulp van enkele partners verzorgen zij alle activiteiten die bij amateurtoneel aan de orde komen. Het spel, bouw van het decor, aankleden toneel, regie, kaartverkoop, PR, et cetera.

De toneelvereniging speelt graag blijspelen, want die passen het best bij Met Mekaa. En dat doen ze zoveel mogelijk in het Eanters dialect. “Wij zij altijd geïnteresseerd in jonge mensen die met ons mee willen doen. Als toneelspeler/speelster, souffleur of als technische man/vrouw achter de schermen, alles is bespreekbaar en welkom. Vie zeukt volk!”, aldus de leden. “Laat van je horen, stuur een e-mail, kom eens langs op een van onze repetitieavonden of zoek ons op na een voorstelling.” 

Concreet zoeken ze voor dit speeljaar een man, 20-35 jaar, die al zin heeft om dit jaar vanaf de bouwvak tot en met november te oefenen en te spelen. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@metmekaa.nl. “Wat willen we dan graag het volgende van je ontvangen: profielfoto, leeftijd, wat is je droomrol in een toneelstuk, telefoonnummer. Dooj met?” Aanmelden kan tot 29 augustus.

Ga voor meer informatie naar metmekaa.weebly.com.

Afbeelding
Herinneringen ophalen met fotografieproject 'Eigen kracht' 1 uur geleden
Afbeelding
Creatief aan de slag gaan tijdens een korte cursus van Kaliber 17 uur geleden
Afbeelding
Laatste kans om te stemmen 21 uur geleden
Afbeelding
Kom ook schaken op de woensdagmiddag gisteren
Afbeelding
Effekt'74 heeft moeilijke competitiestart 20 sep., 08:12
Afbeelding
Eerste hulp bij allerlei geldzaken 19 sep., 20:04
Afbeelding
Eerste restauratieproject onthuld 19 sep., 18:09
Afbeelding
Wierden wil met inwoners in gesprek gaan over windenergie in de gemeente 19 sep., 14:06