Afbeelding

Geslaagd voetbalfeest van FC Twente in Grolsch Veste

Algemeen

ENSCHEDE - Afgelopen vrijdag stond de Grolsch Veste weer bol van de gezelligheid. Maar liefst 26.000 supporters kwamen naar het Enschedese stadion voor de oefenwedstrijd tegen Schalke 04.

Dat er zoveel trouwe fans naar een ‘simpel’ oefenduel kwamen is bijzonder, zo benadrukte ook trainer Ron Jans. Dat FC Twente met een nette 3-1 won van deze mooie tegenstander was helemaal leuk. De eerste helft was weliswaar wat moeizaam voor de Twentse trots, maar in de tweede helft wist men zich er goed doorheen te knokken. De drie Twentse treffers kwamen voor rekening van Vlap, Steijn en Ugalde.

Direct na afloop van de zeer geslaagde oefenwedstrijd werd ook de spelerspresentatie gehouden. Hierbij werden nieuwkomers Sem Steijn, Mathias Kjølø en Christos Tzolis voorgesteld aan het publiek, samen met de rest van de selectie.

FC Twente maakt zich achter de schermen ook weer op voor een mooi seizoen met hopelijk weer veel hoogtepunten. De steun van de trouwe fans geeft hen veel energie, zo blijkt maar weer uit dit duel.

Afbeelding
Herinneringen ophalen met fotografieproject 'Eigen kracht' 6 minuten geleden
Afbeelding
Creatief aan de slag gaan tijdens een korte cursus van Kaliber 16 uur geleden
Afbeelding
Laatste kans om te stemmen 20 uur geleden
Afbeelding
Kom ook schaken op de woensdagmiddag gisteren
Afbeelding
Effekt'74 heeft moeilijke competitiestart gisteren
Afbeelding
Eerste hulp bij allerlei geldzaken 19 sep., 20:04
Afbeelding
Eerste restauratieproject onthuld 19 sep., 18:09
Afbeelding
Wierden wil met inwoners in gesprek gaan over windenergie in de gemeente 19 sep., 14:06