<p>De eerste vestiging van Green Box Self-Storage werd officieel geopend door Jorrit Eijbersen, burgemeester van de gemeente Hellendoorn.</p>

De eerste vestiging van Green Box Self-Storage werd officieel geopend door Jorrit Eijbersen, burgemeester van de gemeente Hellendoorn.

Green Box Self-Storage opent de eerste vestiging in Nijverdal

NIJVERDAL - Green Box Self-Storage heeft op vrijdag 1 juli haar eerste vestiging, aan de Ernst Machstraat 1 op bedrijventerrein ’T Lochter in Nijverdal, geopend. 

De officiële opening werd verricht door burgemeester Jorrit Eijbersen van de Gemeente Hellendoorn. Hij heette de jonge ondernemers van harte welkom en wenste hen alle succes op hun nieuwe locatie. Green Box verhuurt in Nijverdal circa 250 opslagruimtes (in verschillende maten) aan particulieren en bedrijven. De opslagboxen zijn te huur vanaf 35,- euro per maand. De minimale huurtermijn bedraagt één maand. De opslagboxen zijn ideaal voor mensen die tijdelijk extra ruimte nodig hebben vanwege een verhuizing, lange reis of verbouwing of voor mensen die permanent meer ruimte nodig hebben.

Groeiende vraag 

Tom de Keijzer, oprichter van Green Box: “De afgelopen jaren hebben wij de self-storage markt in Nederland sterk zien groeien. Toch zijn er nog steeds plekken waar nog geen of onvoldoende aanbod van opslagruimte is, terwijl er veel vraag naar is. Wij willen met ons concept ook deze plekken van hoogwaardige en betaalbare opslagruimte voorzien. Vanuit onze vestiging in Nijverdal kunnen we ook uitstekend omliggende plaatsen Rijssen, Holten, Raalte en Wierden bedienen. Al voor de officiële opening waren meer dan 20 ruimtes verhuurd en dat geeft aan dat ook in deze regio een sterke vraag is naar opslagruimte.”

Volledig geautomatiseerd

Anders dan gebruikelijk kunnen huurders van Green Box alles online regelen: van het bepalen van de juiste box met de opslagcalculator, het plannen van een bezichtiging tot het huren van een opslagbox. Ook de toegang tot de vestiging verloopt volledig digitaal met de Green Box App. De locaties zijn voorzien van 24/7 camerabewaking, een modern toegangssysteem en verschillende anti-inbraaksystemen. Op die manier blijft het huren veilig en vertrouwd en hebben huurders het voordeel dat ze op ieder moment van de dag een opslagbox kunnen boeken en dezelfde dag al in gebruik kunnen nemen.

Meer nieuwe locaties

Naast deze vestiging zijn ze vorige maand ook gestart met de bouw van de Green Box vestiging in Houten. Tom de Keijzer: “Naast Nijverdal en Houten hebben we nog drie locaties in de pijplijn voor komend jaar. Dit zijn locaties waar in onze ogen onvoldoende aanbod is van hoogwaardige- en duurzame self-storage. Wij kijken uit naar een groene toekomst in de self-storage markt!”

Meer berichten