Bos Bedden Nijverdal heeft een Auping studio van maar liefs 400 m2.
Bos Bedden Nijverdal heeft een Auping studio van maar liefs 400 m2.

Bos Bedden Nijverdal Nieuwste Auping Studio

Algemeen

NIJVERDAL - Sinds begin maart zit Bos Bedden, dé Slaapspecialist voor Noordoost-Nederland ook gevestigd in Nijverdal. En sinds begin juni is de 3000 m2 showroom voorzien van de ruimste Auping studio van maar liefs 400 m2. “Op deze manier kunnen we echt alles laten zien aan onze klanten”, aldus Danny Land, de filiaalmanager van Bos Bedden Nijverdal.

Ze zijn er trots op, maar tegelijkertijd werkt het ook super goed. Doordat ze zoveel ruimte hebben, hebben ze de nieuwste Auping studio ruim op kunnen zetten. Daarbij hebben ze maar liefs 24 unieke Auping bedden een mooie plek kunnen geven. “Elk type matras is nu te ervaren bij ons in de showroom. En elk Auping bed model (Ledikant & Boxspring) is in minimaal twee verschillende uitvoeringen te bekijken. De meerwaarde van de fysieke winkel: Zien & Voelen. Daarnaast je laten adviseren door één van onze Bos Bedden slaapspecialisten. Want dit laatste is waar wij ons enorm mee onderscheiden. We gaan voor het beste en gezondste slaapcomfort van onze klanten. Met de geïnstalleerde xxxl Auping configuratie scherm, stellen wij graag samen met u uw droombed samen”, aldus de filiaalmanager. Een ieder is van harte welkom om al dit moois te komen bewonderen en zich geheel vrijblijvend te laten adviseren in de showroom aan de Albert Einsteinstraat 11 te Nijverdal.

Ruime keuzen 

De Auping stofstalen-wand van 5 meter is bij Bos Bedden Nijverdal voorzien van extra grote stofstalen. De gewenste stof kan worden uitgekozen en bij het bedmodel gehouden worden. “Op deze manier is het eigen Auping bed, dat we samen met u gaan configureren, goed voor te stellen”, vertelt Land.

Duurzaamheid 

Auping en Bos Bedden passen goed bij elkaar. Duurzaamheid staat bij Bos Bedden Nijverdal hoog in het vaandel, net als bij Auping. Dit zonder concessies te moeten doen aan kwaliteit & ligcomfort. Auping heeft als eerste merk het circulaire matras uitgebracht en is volop in ontwikkeling de rest van haar assortiment hierop aan te passen.

Bos Bedden Nijverdal
Einsteinstraat 11
T: 0548-740030
www.bosbedden.nl

Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 2 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 6 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 11 uur geleden
Afbeelding
Inloop met lunch in De Bron 11 uur geleden
Er kan worden gekozen tussen routes van 12, 25 en 50 kilometer.
Hemelvaartsdag Fietstocht vanaf het Akkerhus Ypelo 13 uur geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 23 apr, 13:42
Tijdens een van de bijeenkomsten werd er opnieuw getrouwd.
Bijeenkomsten 'De Kracht van Herinnering' 23 apr, 12:05
Frank Smit van SVZW scoorde weer twee keer.
SVZW - Achilles '12: Opnieuw volle buit voor de Zwaluwen 23 apr, 10:16