Foto: Shutterstock

Vrijwilligers gezocht voor collecte

WIERDEN - De Maag Lever Darm Stichting gaat weer collecteren. De landelijke collecte is van 20 tot en met 25 juni. In Wierden is de organisatie nog opzoek naar vrijwilligers die daarbij willen helpen. Zowel nieuwe collectanten als wijkhoofden zijn van harte welkom.

De Maag Lever Darm Stichting strijdt samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Om onder meer onderzoeken naar opsporing en behandeling te financieren zamelt de stichting geld in door onder meer huis-aan-huis te collecteren.

Dit jaar kan men ook bij de plaatselijke Albert Heijn de stichting steunen. In plaats van het bedrag op de emballagebon in eigen zak te steken, kan men het bedrag doneren.

Wie ongeveer 1,5 uur tijd heeft en de Maag Lever Darm Stichting wil helpen door bijvoorbeeld langs de deuren te gaan met een collectebus kan contact opnemen met Esther Ooms en André Biemans, wijkhoofden collecte Maag Lever Darm Stichting Afdeling Wierden via biema265@planet.nl

Meer berichten