Het feest barst voor de elfde keer los

WIERDEN - Ook dit jaar is het Lageveld in Wierden weer het toneel van het Boulevard Outdoor festival. Op 25 juni om 14.00 uur gaat het festival met vijf podia en vele internationaal bekende artiesten van start. 

In de elf jaar dat het festival bestaat is er wel het nodige veranderd. Eser Guzel: “We zijn van een klein festival op de Woonboulevard in Almelo met zo’n 800 bezoekers gegroeid naar één van de grotere festivals van het oosten met 10.000 bezoekers.” 

Het is ook zeker een uniek gebeuren laat Eser weten. “Wat Boulevard Outdoor zo speciaal maakt, is dat het een echt vriendenfestival is. Een dag lang samen met vrienden genieten van de diverse muziekgenres. We hebben in totaal vijf zones met ieder een eigen muziekstijl. Zo is er een zone met techno, hardstyle, urban, EDM en Hollands Feest.” Ook dit jaar zullen er weer grote namen verschijnen op de diverse podia. “We hebben weer tal van internationaal bekende artiesten weten te strikken”, vertelt Eser. “Laidback Luke, Sick Individuals, N-Vitral, Bryan MG, DJ Envelope, Lady Bee, Sjaak, Frank van Etten en nog vele anderen zullen er zijn op 25 juni. Een line up van formaat. Zo heeft bijvoorbeeld Laidback Luke op nummer 17 gestaan in de DJ Mag Top 100 DJ’s.”

Er is geen maximumleeftijd voor het festival, maar wel een minimumleeftijd. “Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom om samen er een fantastisch dag van te maken. Tot nu toe is het ook elk jaar weer gelukt om er een feest met een heel gemoedelijke en relaxte sfeer van te maken. Het is heel bijzonder om, van vooral de westerlingen, te horen dat die sfeer het Boulevard Outdoor Festival zo bijzonder maakt.” Het festival wordt om middernacht afgesloten met een grote act op het hoofdpodium. “Het belooft net als in eerdere jaren weer een spektakel te worden met dj’s, lichtshow en vuurwerk.”

De organisatie heeft aan alles gedacht om er een ieder van begin tot eind zorgeloos te laten genieten. Zo rijden er tussen station Wierden en Het Lageveld speciale pendelbussen, zijn er op Het Lageveld zelf diverse eet- en drinkgelegenheden en zijn er kluisjes om spullen in op te bergen. Alle informatie en complete line up op boulevardoutdoor.nl

Kaartverkoop

Wie nog graag naar Boulevard Outdoor 2022 wil, moet snel zijn. Van alle regular tickets werden afgelopen week de laatste stuks verkocht. De vriendentickets waren zelfs al eerder uitverkocht. Nu zijn er nog enkel late bird tickets à 42,50 euro beschikbaar. Tickets zijn te koop via de website van Boulevard Outdoor.

Meer berichten