Ook dit jaar weer een zitmaaier-race

NOTTER-ZUNA - Het is bijna zover. Het Midzomerfeest Notter-Zuna wordt weer gehouden in het derde weekend van juni. “Veel vrijwilligers zijn al maanden bezig om er ook dit jaar weer een mooi feest van te maken”, aldus de organisatie. 

Het Midzomerfeest is een jaarlijks feest en wordt dit jaar voor de 24e keer georganiseerd. Het programma bevat altijd een speciaal onderdeel voor de jeugd van de School met de Bijbel en ook voor de 65-plussers in Notter en Zuna. Verder is het een feest voor alle inwoners van de buurtschap én ook voor mensen uit de regio. Er zal dit jaar ook op de zondagochtend een kerkdienst gehouden worden. Verder is het een feest waar alle inwoners van de buurtschap en iedereen uit de regio welkom zijn.

Vrijdagmiddag 17 juni om 13.00 uur start het programma met de feestmiddag voor de kinderen van de School met de Bijbel. Zoals elk jaar is vanaf 18.00 uur, in samenwerking met het Twents Zitmaaier Team, de altijd spectaculaire zitmaaier-race. De feestavond op vrijdagavond begint om 20.30 uur met een drive-in show van G&D music; twee enthousiaste en allround DJ’s. De band Alive - ‘Keep the rock and roll Alive’ - betreedt vanaf 21.30 uur het podium. 

Zaterdagmiddag 18 juni om 14.00 uur begint de feestmiddag voor alle 65-plussers uit Notter-Zuna en hier zijn ook alle oud-inwoners van harte welkom. Hierna is de wedstrijd vogelschieten; de inschrijving is vanaf 18.30 uur en het eerste schot wordt rond 19.00 uur gelost. ’s Avonds is er wéér een feestavond. Zowel op zaterdagmiddag alsook op zaterdagavond zorgt Rob Stam, een professionele muzikant en DJ, voor de muzikale invulling.

Op zondagochtend 19 juni is er een om 11.00 uur een kerkdienst op de evenementenweide (bij slecht weer in de festivaltent). Deze dienst wordt georganiseerd door jongeren uit Notter en Zuna. Thema van de dienst is: De angst voorbij. Voorganger is Sander van Dijk. Iedereen, van jong tot oud, is in deze kerkdienst van harte welkom.

Het Midzomerfeest Notter-Zuna wordt gehouden op de Evenementenweide Kulturhus Irene, Van Kregtenweg 9 in Notter. Het hele weekend is de toegang is gratis. Wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws over het Midzomerfeest kan terecht op de Facebookpagina facebook.com/MidzomerfeestNotterZuna

“Het bestuur van de Stichting Midzomerfeest Notter-Zuna en alle vrijwilligers wensen iedereen weer een prachtig en succesvol midzomerfeest!”

Meer berichten