Cheque voor WensAmbulance

YPELO - De Akkerhus Hemelvaartsdag fietstocht op 26 mei was met 344 deelnemers een succes. Er waren mooie fietsroutes uitgezet voor deze dag. 

Na het nuttigen van een kop koffie of thee met een plak krentenwegge, vertrokken de fietsers dan ook vol goede moed vanuit het Akkerhus. Onderweg kon er een sanitaire stop worden gemaakt en was er gelegenheid om uit te rusten in de tuin van de familie Harms in Vriezenveen waar de fietsers tevens werden verwend met een heerlijke kop soep, gesponsord door Tijhof Partyservice uit Wierden. Bij terugkomst in het Akkerhus konden de deelnemers de waardebon voor een broodje hamburger of braadworst inwisselen en was de bar geopend voor een lekker drankje zodat het in het Akkerhus en buiten op het terras nog lang gezellig druk bleef.

Zoals gewoonlijk wordt elk jaar met de opbrengst van de fietstocht een goed doel gesteund en dit jaar was dat de Stichting “WensAmbulance” Oost Nederland. Daarom ontving de stichting op donderdag 2 juni namens de organisatie en vrijwilligers van het Akkerhus én de sponsoren een waardecheque van 1.250,- euro.

Meer berichten