Tweede Kamerlid Henri Bontenbal.
Tweede Kamerlid Henri Bontenbal. (Foto: Leonard Walpot)

In gesprek over energietransitie

WIERDEN - Tweede Kamerlid Henri Bontenbal gaat op vrijdagavond 10 juni vanaf 20.00 uur in het Ontmoetingscentrum in Wierden in gesprek over zijn visie op een succesvolle energietransitie. Iedereen die zich afvraagt hoe we in Nederland de komende jaren minder aardgas kunnen gaan verbruiken, is van harte welkom.

Hoe groot is de opgave om het aardgasverbruik terug te dringen? Sinds de inval van Rusland in Oekraïne staat de vraag nog prominenter op de agenda: hoe gaan we minder aardgas verbruiken? Deze vraag onderstreept het belang van de energietransitie. Tweede Kamerlid Henri Bontenbal gaat in zijn voordracht in op de vraag hoe groot de opgave is, hoe we het op dit moment doen en welke oplossingsrichtingen de komende jaren het meest effectief zijn. 

Voorzitter van CDA afdeling Wierden Martijn Maris: “De energietransitie leeft enorm. Ondernemers, inwoners en gemeente zetten samen de schouders er onder om de energietransitie zo vorm te geven dat deze op het meeste draagvlak kan rekenen. Dit is de reden dat we als lokale CDA-afdelingen in West-Twente Henri Bontenbal hebben benaderd om zijn kennis en visie op dit gebied met ons te delen.” De bijeenkomst is niet alleen voor leden, iedereen is welkom!

De lokale CDA-afdelingen van Twenterand, Wierden en Rijssen-Holten organiseren de bijeenkomst die op 10 juni om 20.00 uur in het Ontmoetingscentrum aan de Spoorstraat 7 in Wierden begint.

Meer berichten