Modeshow protheselingerie en -badmode

HENGELO - Dinsdagavond 31 mei 2022 is er een modeshow in de Nije Hoeve; centrum voor leven met en na kanker te Hengelo. Van 19.00 tot 21.00 uur zullen dames die zelf borstkanker hebben (gehad) diverse mooie protheselingerie en -badmode op de catwalk laten zien.

Het is zo fantastisch dat de modellen badmode en lingerie gaan showen aan hun lotgenoten. Op die manier is perfect te zien hoe de pasvorm is, want er zijn verschillende modellen die de badmode en lingerie zullen showen.

Aanmelden

De toegang voor deze modeshow is gratis. Echter aanmelding is verplicht in verband met een verantwoord aantal gasten in de Hoeve. Aanmelden kan via de agenda van de Nije Stichting (www.denijestichting.nl) of per mail (info@denijestichting.nl).

Women only

Er mag natuurlijk een introducee meegenomen worden, maar let wel; het is women only. Tevens is er deze avond gelegenheid voor lotgenotencontact en het inwinnen van informatie.

De modeshow wordt gehouden in de Nije Hoeve aan de Bruinsweg 32 te Hengelo op 31 mei vanaf 19.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur). Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

De Nije Stichting

De Nije stichting heeft eindelijk weer een thuis! Sinds 22-2-22 is zij gevestigd in de NIJE hoeve, centrum voor leven met en na kanker. Iedereen die geraakt is door kanker is welkom voor een luisterend oor, informatie, lotgenotencontact, activiteiten en voor psychosociale zorg.

Openingstijden en onze agenda staan op bovengenoemde site.

Meer berichten