Randstad Boost Vakopleidingen zorgt voor opleiden en ontwikkelen van vakkrachten.
Randstad Boost Vakopleidingen zorgt voor opleiden en ontwikkelen van vakkrachten.

Randstad Boost: Van opleiden voor vacatures naar proactief opleiden

Algemeen

TWENTE - Voor het opleiden en ontwikkelen van vakkrachten is Randstad Boost Vakopleidingen een belangrijk onderdeel van Randstad. Inmiddels is ook het proactief opleiden - zonder directe vacatures - sterk toegenomen. “Zo kunnen wij steeds beter helpen met structurele oplossingen voor de uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt”, aldus Charlotte Besselink, Opleidingsadviseur bij Randstad Boost Vakopleidingen Techniek.

Randstad Vakopleidingen leidt zij-instromers op in de techniek samen met verschillende opleiders: particulier en ROC’s. De opleidingen hebben een sterke connectie met de praktijk en worden aangeboden als leerwerktrajecten. De opleidingen worden benut om de huidige vakkrachten van Randstad te ontwikkelen en met name voor zij-instromers en werkzoekenden.

Proactief opleiden

Naast direct opleiden voor vacatures bij opdrachtgevers, zet Randstad de laatste jaren ook steeds meer in op proactief opleiden. Zodat ook in de toekomst de benodigde vakmensen beschikbaar zijn. De kennis op dit gebied wordt ook steeds vaker benut door organisaties. “Wij helpen hen met mensen die nu en straks nodig zijn en de mensen die niet meer nodig zijn. Dat deel van de zittende populatie helpen wij ook ontwikkelen. Om hen te kunnen behouden voor de organisatie of sector of door hen als zij-instromer kansen te bieden in andere sectoren”. 

Leer-werktraject tot Operator 

Vanuit Randstad Boost Vakopleidingen Techniek wordt nu een werk-leertraject aangeboden in Oost Nederland tot operator A of B. De kans wordt geboden dit mooie vak te leren terwijl er daarnaast betaald gewerkt wordt. Men ontvangt twee keer een jaarcontract bij Randstad. Een opleiding met ontwikkelmogelijkheden en een baan met toekomstperspectief! 

Aanmelden digitale informatiebijeenkomst 17 mei

Interesse om meer over het Leer-werktraject tot Operator te horen? Meld je aan voor de digitale informatiebijeenkomst op dinsdag 17 mei om 15.00 of 19.00 uur door een e-mail te sturen naar: vakschooltechniekoost@nl.randstad.com

Afbeelding
Gezond respect nodig voor onweer 1 jun., 10:08
Afbeelding
Studenten behouden voor de bouw 1 jun., 08:07
Afbeelding
Symbiose tussen stad en platteland 31 mei, 20:01
Afbeelding
Trouwen in Overijssel steeds duurder 31 mei, 18:07
Afbeelding
Op pad met de Mooi Meegenomen Bus 31 mei, 14:07
Afbeelding
Dhlomo: een muziektheaterspektakel 31 mei, 12:04
Afbeelding
OPEN+ leden altijd welkom in de Bibliotheek van Enter 31 mei, 10:09
Afbeelding
Informatiebijeenkomst voor borstkankerpatiënten 31 mei, 08:15