Zaterdag 21 mei wordt weer een Kerkpleinmarkt gehouden bij Kerkgebouw Hervormd Enter aan de Dorpsstraat (foto: www.henkpluimers.nl).
Zaterdag 21 mei wordt weer een Kerkpleinmarkt gehouden bij Kerkgebouw Hervormd Enter aan de Dorpsstraat (foto: www.henkpluimers.nl).

Hervormde gemeente Enter houdt Kerkpleinmarkt

Algemeen

ENTER - De Hervormde gemeente in Enter houdt op zaterdag 21 mei weer een Kerkpleinmarkt. Ook wordt op deze dag de Ganzenmarkt gehouden.

Vanaf 10.00 uur zal er weer van alles te doen en te beleven zijn. De opbrengst van de markt zal dit jaar gaan naar de afrondende fase van de bouw van het nieuwe kerkelijk centrum. De hele dag door zal het Rad van Avontuur draaien waarbij tal van mooie prijzen te winnen zijn, aangeboden door de gemeenteleden en de Enterse ondernemers. 

Tussen 10.00 en 15.00 uur staat er van alles te gebeuren. Bij het Rad van Avontuur zijn mooie prijzen te winnen en er worden zelfgebakken cakes, taarten, puddingbroodjes en andere lekkernijen verkocht.

Tevens worden tuin- en moestuinplantjes en bloemstukjes verkocht. Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de rommel- en boekenkraam niet en zijn er diverse zelfgemaakte originele creaties te koop. Daarnaast kan een kopje koffie of thee met een zelfgebakken lekkernij worden genuttigd op het terras.

De jongeren van de Hervormde gemeente zetten zich in bij de carwash en de jongste kinderen kunnen zich ondertussen laten schminken of zich vermaken met tal van leuke activiteiten.

De combinatie van de Ganzenmarkt en Kerkpleinmarkt in Enter biedt een dag vol vermaak en gezelligheid, regionale streekproducten, traditionele dans en muziek, heerlijke zelfgemaakte lekkernijen, een leuke rommel- en boekenmarkt en een spannend Rad van Avontuur; plezier voor jong en oud.

!
Afbeelding
Truien van basic tot trendy 12 uur geleden
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 1 dec, 18:12
Afbeelding
Bibliotheek Wierden heeft nu een eigen BasisLab 1 dec, 09:36
Afbeelding
Extra aanvraagronde voor Sociale Hypotheek 30 nov, 19:58
Afbeelding
De Historische Kring heeft diverse activiteiten 30 nov, 18:31
Afbeelding
Cliënten Aveleijn aan de slag in Ruilwinkel Almelo 30 nov, 12:15
Afbeelding
Gratis groentezaden voor BSO’s en basisscholen uit Overijssel 30 nov, 07:48
Afbeelding
De Welle houdt dit jaar weer de Kerstkaartenactie 29 nov, 19:35