Zaterdag 21 mei wordt weer een Kerkpleinmarkt gehouden bij Kerkgebouw Hervormd Enter aan de Dorpsstraat (foto: www.henkpluimers.nl).
Zaterdag 21 mei wordt weer een Kerkpleinmarkt gehouden bij Kerkgebouw Hervormd Enter aan de Dorpsstraat (foto: www.henkpluimers.nl).

Hervormde gemeente Enter houdt Kerkpleinmarkt

Algemeen

ENTER - De Hervormde gemeente in Enter houdt op zaterdag 21 mei weer een Kerkpleinmarkt. Ook wordt op deze dag de Ganzenmarkt gehouden.

Vanaf 10.00 uur zal er weer van alles te doen en te beleven zijn. De opbrengst van de markt zal dit jaar gaan naar de afrondende fase van de bouw van het nieuwe kerkelijk centrum. De hele dag door zal het Rad van Avontuur draaien waarbij tal van mooie prijzen te winnen zijn, aangeboden door de gemeenteleden en de Enterse ondernemers. 

Tussen 10.00 en 15.00 uur staat er van alles te gebeuren. Bij het Rad van Avontuur zijn mooie prijzen te winnen en er worden zelfgebakken cakes, taarten, puddingbroodjes en andere lekkernijen verkocht.

Tevens worden tuin- en moestuinplantjes en bloemstukjes verkocht. Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de rommel- en boekenkraam niet en zijn er diverse zelfgemaakte originele creaties te koop. Daarnaast kan een kopje koffie of thee met een zelfgebakken lekkernij worden genuttigd op het terras.

De jongeren van de Hervormde gemeente zetten zich in bij de carwash en de jongste kinderen kunnen zich ondertussen laten schminken of zich vermaken met tal van leuke activiteiten.

De combinatie van de Ganzenmarkt en Kerkpleinmarkt in Enter biedt een dag vol vermaak en gezelligheid, regionale streekproducten, traditionele dans en muziek, heerlijke zelfgemaakte lekkernijen, een leuke rommel- en boekenmarkt en een spannend Rad van Avontuur; plezier voor jong en oud.

Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 11 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 15 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 19 uur geleden
Afbeelding
Inloop met lunch in De Bron 19 uur geleden
Er kan worden gekozen tussen routes van 12, 25 en 50 kilometer.
Hemelvaartsdag Fietstocht vanaf het Akkerhus Ypelo 21 uur geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 23 apr, 13:42
Tijdens een van de bijeenkomsten werd er opnieuw getrouwd.
Bijeenkomsten 'De Kracht van Herinnering' 23 apr, 12:05
Frank Smit van SVZW scoorde weer twee keer.
SVZW - Achilles '12: Opnieuw volle buit voor de Zwaluwen 23 apr, 10:16