Afbeelding

Opruimen en dan aanvullen met nieuwe kleding van Lerros

Algemeen

De winter lijkt echt voorbij te zijn. De ene mooie dag wordt gevolgd door een volgende. Voor de eerste dagen liggen er nog genoeg kledingstukken van vorige seizoenen in de kast, maar wat trek je daarna aan? Dat oude shirt dat je eigenlijk niet meer zo mooi vindt? Hoogste tijd om eens alles uit de kledingkast te halen en wat je niet meer wil dragen naar bijvoorbeeld de kringloop te doen. Wanneer er dan weer ruimte is, dan kan er geshopt gaan worden bij Sans-Online. Daar vind je als man van het merk Lerros alles voor elke gelegenheid.

Zomerse temperaturen vragen om T-shirts of polo’s in alle kleuren van de regenboog en dat heeft Lerros voor je. Blauw, groen, geel, oranje, kies maar uit. Of kies niet en neem ze allemaal. Voordeel van een T-shirt of polo is dat deze kledingstukken het hele jaar door wel van pas komen. Er is niks mis met een T-shirt en een vest in de winter. 

Ook voor een nieuwe korte broek biedt Lerros een ruime keuze. Van een bermuda met steek- en klepzakken tot een 5-pocket jeans en een chino bermuda. Deze zijn net als de shirts in diverse kleuren verkrijgbaar. Enkele broeken in verschillende kleuren samen met enkele shirts in verschillende kleuren levert al vele mogelijke combinaties op, dus saai op het gebied van kledingkeuze hoeft het deze zomer zeker niet te worden.

Voor de gelegenheden dat een combinatie van een korte broek met T-shirt niet volstaat, heeft Lerros onder meer de overhemden en jeans. Om het plaatje compleet te maken: een riem van buffelleer met reliëf in een van de vele kleuren van Lerros. Geeft een outfit net dat beetje meer cachet. 

Ga vandaag nog aan de slag met de kledingkast uitmesten en aanvullen en geniet van de zomer!

Afbeelding
Gezond respect nodig voor onweer 1 jun., 10:08
Afbeelding
Studenten behouden voor de bouw 1 jun., 08:07
Afbeelding
Symbiose tussen stad en platteland 31 mei, 20:01
Afbeelding
Trouwen in Overijssel steeds duurder 31 mei, 18:07
Afbeelding
Op pad met de Mooi Meegenomen Bus 31 mei, 14:07
Afbeelding
Dhlomo: een muziektheaterspektakel 31 mei, 12:04
Afbeelding
OPEN+ leden altijd welkom in de Bibliotheek van Enter 31 mei, 10:09
Afbeelding
Informatiebijeenkomst voor borstkankerpatiënten 31 mei, 08:15