<p>Door een bijdrage van De Stichting S&aacute;men voor Nationaal Park Sallandse Heuvelrug is al een duurzaam watertappunt in Nijverdal gerealiseerd.</p>

Door een bijdrage van De Stichting Sámen voor Nationaal Park Sallandse Heuvelrug is al een duurzaam watertappunt in Nijverdal gerealiseerd.

Beleving van de Sallandse Heuvelrug verbeteren

WIERDEN - Wie een idee heeft om de natuur en de beleving van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug te verbeteren kan een beroep doen op Stichting Sámen voor het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

De Stichting Sámen voor Nationaal Park Sallandse Heuvelrug (NPSH) houdt de voorjaarsronde projecten. Iedereen die een idee heeft voor een activiteit of een project om de natuur en de beleving van het gebied te verbeteren kan een financiële bijdrage aanvragen. De Stichting Sámen voor het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug kan daarmee helpen bij het realiseren van ideeën. Er kan een beroep gedaan worden op het fonds om 50 procent van het project te financieren.

Eerder is bijgedragen aan een duurzaam watertappunt in Nijverdal, het Voorbijgangerserf in Haarle en het opknappen van de schaapskooi Twilhaar. Op dit moment is het Pinetum op het landgoed Eelerberg aan de buurt.

Aanvragen moeten ingediend worden voor 1 juni 2022. Vraag het format projectplan en het toetsingskader op via de secretaris van de Stichting: samensfn@outlook.com.

Meer berichten