<p class="Fotobijschrift" pstyle="Fotobijschrift">Vrijwilligers en cli&euml;nten sorteren en controleren aangeboden textiel.</p>

Vrijwilligers en cliënten sorteren en controleren aangeboden textiel.

Jij & Wij! Net even anders is meer dan alleen een inloophuis

WIERDEN - Bij Jij & wij! Net even anders is ook een kledingbank gevestigd. Jij & Wij verstrekt onder voorwaarden gratis kleding, schoeisel en andere textielwaren aan mensen die niet (meer) over voldoende financiële middelen beschikken om deze zelf te kunnen kopen. Deze mensen kunnen bij Jij & Wij terecht met een verwijsformulier van een verwijzende instantie, zoals bijvoorbeeld de gemeente, voedselbank, een wijkcoach of een andere hulpverlenende instantie.

Jij & wij is ook een verzamelpunt voor goede schone herbruikbare kleding, schoeisel en textielwaren. Deze worden door vrijwilligers en cliënten gesorteerd en gecontroleerd op kwaliteit. Vervolgens worden deze gewassen en gestreken en komen in de winkel te hangen en krijgen op deze manier een tweede leven. Overgebleven en/of onbruikbare kleding zal worden hergebruikt of gerecycled.

“Ken jij of ben jij iemand die nog niet op de hoogte is van onze kledingbank? Vertel het dan vooral verder en laten we elkaar op deze manier voort helpen in tijden wanneer het allemaal iets moeilijker gaat”, luidt de oproep van Jij & wij. “Mochten er nog vragen zijn over dit bijzonder project, dan bent u van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. U kunt terecht voor dames, heren & kinderkleding en u kunt er terecht voor leuke accessoires.De koffie en thee staat altijd klaar.”

Tijdens de openingstijden op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur kan men bij Jij & wij terecht voor het inleveren van kleding en textiel. Nog goede, schone en draagbare kleding, schoenen en textiel ontvangen zij graag rechtstreeks bij Jij & Wij! Net even anders aan de Marktstraat 4A te Wierden, zodat zij de winkelvoorraad ermee kunnen aanvullen.

Ga voor meer informatie naar www.hulpdiehelpt.nl, stuur een e-mail naar info@hulpdiehelpt.nl of neem contact op via 085-3037276 / 0623012618.

Meer berichten