Vrijwilligers van de Zonnebloem Wierden verkopen weer loten

WIERDEN - Het is weer zover, de Zonnebloem is gestart met het verkopen van loten, zo ook in Wierden. Afgelopen week was de aftrap en kregen de vrijwilligers van de afdeling Wierden weer de gelegenheid om loten mee te nemen om ze aan ‘de man’ te brengen. 

Het Nationaal Bureau van de Zonnebloem had dit jaar voor stroopwafels gezorgd om de aftrap van de loterij enigszins feestelijk te maken en ook de vrijwilligers in Wierden maakten daar gretig gebruik van. Een klein gebaar maar het werd zeer gewaardeerd door iedereen.

De een verkoopt de loten door langs de deur te gaan, een ander verkoopt ze binnen de familie en kennissenkring. Men kan vanaf nu dus een Zonnebloemvrijwilliger tegenkomen die vraagt een lot te kopen ten bate van de Zonnebloem Wierden. Van elke 2,- euro die een lot kost blijft er 1,50 euro in Wierden. Daar kan de afdeling veel mee doen! Zo gaan in mei 30 gasten en 30 vrijwilligers naar de Floriade. Maar ook gaat de afdeling 1 op 1 met gast en vrijwilliger leuke dingen doen.

Het plan is om in het najaar, de loterij is vanaf nu tot en met begin oktober, in het weekend bij enkele supermarkten loten te gaan verkopen. Hierover zal later meer bekend gemaakt worden.

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om mee te doen met de Wierdense Superdeal. Die superdeal kost 10,- euro en dan krijgt men naast vijf loten een extra kans (1 op 20) op een waardebon ter waarde van 15,- euro van WiWi, de Wierdense winkeliersvereniging. Zo kan men de Zonnebloem én de Wierdense winkeliers steunen. Voor de trekking van de Wierdense superdeal hoeft niet tot 10 oktober gewacht te worden. Zodra er 20 superdeals zijn verkocht wordt er een WiWi waardebon verloot.

Meedoen aan de loterij kan ook door het bedrag (aantal loten x 2,- euro) over te maken op IBAN NL28 RABO 0157 9019 71 t.n.v. Zonnebloem Wierden. Vermeld hierbij het aantal loten en adres. De loten worden dan thuis bezorgd. De trekking is maandag 10 oktober 2022.

www.zonnebloem.nl

Meer berichten