<p>Medisch Centrum De Kievit.&nbsp;</p>

Medisch Centrum De Kievit. 

Bij voetklachten is er bij Kievit Schoenen de passende oplossing

HENGELO - Op het gezondheidspark in Hengelo zit Medisch Centrum De Kievit. Medisch Centrum De Kievit is erop ingericht om totale voetzorg aan te bieden. U kunt hier terecht bij de podotherapeuten van Voetencentrum Wender, de orthopedisch schoenmakers van Voetmax Orthopedie, de schoenmakerij van den Hoek en de schoenadviseurs van de schoenenwinkel Kievit Schoenen.

Alle specialisten zitten er onder één dak. Doordat alle specialisten in Medisch Centrum de Kievit zich onder één dak bevinden, kunnen voetklachten sneller behandeld worden. Mark Willemsen, eigenaar van Kievit Schoenen, vertelt over zijn ervaring vanuit de winkel: “Wij krijgen vaak bezoekers die niet weten waar ze met hun voetproblemen terecht kunnen. Voor deze bezoekers is het dan een uitkomst dat alle verschillende voetexperts onder hetzelfde dak te vinden zijn. Als een paar goede en comfortabele schoenen geen oplossing blijkt, dan kunnen we snel schakelen met andere specialisten. De podotherapeut kan voorzien in een eventuele therapie. De orthopedisch schoentechnicus kan makkelijk even meekijken als blijkt dat er een aanpassing van de schoenen nodig is. U kunt dus altijd bij de Kievit terecht voor goede voetzorg. Dit moet altijd voorop staan.”

Goed advies is veel waard

Natuurlijk kunt u bij Kievit Schoenen terecht voor goed schoenadvies. Een goede pasvorm en de juiste ondersteuning doet veel. Het kiezen van goede schoenen is namelijk een vak op zich, aldus Willemsen: “We zien regelmatig bezoekers binnenkomen op schoenen die niet goed passen. Hierdoor gaan mensen juist klachten ontwikkelen.” De schoenspecialisten bij Kievit Schoenen zijn opgeleid om schoenen op een goede manier aan te meten. Wanneer u bij Kievit Schoenen komt worden eerst de lengte- en breedtemaat van uw voeten in kaart gebracht. Vervolgens kijkt de schoenadviseur naar de stand van de voeten en de drukverdeling onder de voet om zo tot een passend advies te komen.

Afspraak maken 

Mocht u ook een paar perfect passende schoenen willen laten aanmeten maak dan een afspraak door te bellen naar 088-4547766 of maak een afspraak via de website van Kievit Schoenen. 

www.kievit-schoenen.nl

Meer berichten