foto: Angêl Pinxten
foto: Angêl Pinxten

Landschap Overijssel gaat op stap langs de Regge

ENTER - Landschap Overijssel verzorgt een bijzondere ‘Op Stap’ excursies langs de Regge. Ga zondag 1 mei om 09.30 mee met de wandelexcursie vanuit De Wisselmaat bij het Exoo tussen Wierden en Enter. Langs de oevers van de Regge treft men veel bijzondere bomen en planten aan. Een excursie waarbij volop genoten kan worden van de Regge en haar omgeving.

Onderweg geeft de landschapsgidsgids van Landschap Overijssel uitleg over de flora en fauna en cultuurhistorie langs de Regge. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzonder vogels, zoals bij voorbeeld de ijsvogel. Daarnaast treft men hier een grote diversiteit van planten en bomen aan. Stevige, waterdichte schoenen zijn een goed idee tijdens deze excursie in dit natte gebied.

Er is plaats voor maximaal 15 personen. Aanmelden kan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. De kosten zijn 5,- euro per volwassene en 3,- per kind. Als donateur van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, kan men op vertoon van de donateurspas gratis mee. Donateur worden kan al vanaf 24,- euro per jaar. Kijk voor meer informatie over de excursie op www.landschapoverijssel.nl/opstap2022

Meer berichten