Basisschool De Driesprong in Hoge Hexel viert feest

Het wordt een groot feest in de week van 4 tot en met 9 juli op Basisschool De Driesprong in Hoge Hexel. De basisschool bestaat 101 jaar. Vorig jaar zou het honderdjarig bestaan groots gevierd worden, maar door de coronamaatregelen ging dat feest toen niet door. De jubileumcommissie is al gevormd en de voorbereidende werkzaamheden zijn begonnen.

HOGE HEXEL - In de jubileumweek zullen er allerlei feestelijke activiteiten voor de schoolkinderen plaatsvinden, zoals oudhollandse spelletjes, een excursie naar het Rijksmuseum, een echt Kuuk’n concert met de Wierdense Harmonie, het werken aan een gezamenlijk blijvend aandenken en een afsluitend pleinfeest. 

Op zaterdag 9 juli wordt er een reünie en een groot feest georganiseerd. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de reünie en het feest via de link op de website van de school www.3spr.nl. Er is een speciale Facebookpagina (Reünie – 100 + 1 jaar de Driesprong Hoge Hexel) aangemaakt. Hierop kunnen telkens nieuwe foto’s geplaatst worden. Ook het nieuws betreffende het jubileum zal hierop te vinden zijn. 


Om de feestweek te kunnen bekostigen, zijn er verschillende acties gevoerd, zoals de verkoop van Valentijnshartjes en het vullen van cadeautasjes voor een evenementenorganisatiebedrijf. Ook zal er in mei een lege flessenactie worden gehouden. Sponsoren zijn nog van harte welkom Wie wil bijdragen aan het feest kan informeren naar de mogelijkheden via jubileum@dedriespronghh.nl

Meer berichten